- הוסף לסימניות
היא מבני ברק?0548429007
אני ממש ממליצה!
מה המחיר לשעה?הי.
לי יש אולפן הקלטות, ביתי ומקצועי.
מחירים סבירים לגמרי ומיקס מעולה,
לדוגמאות 0556771564 בוואטסאפ.
או sl6771564@ ג'ימייל נקודה קום.
מחכה לפגוש אתכם---
שרי.
יש לך אולי טלפון?כן, ממליצה בחום נערה מקסימה מרחוב גניחובסקי, שיפי זעפרני
ממש תודה רבה!!!0556739310
תגידי לה שאהרון המליצה לך עליה
לנו היא עשתה לבת מצווה וגם ליום הולדת
היה מעולה, רמה ממוצעת והמחיר בהתאם
למי יש טלפון של אולפן הללו ואולפן במתחם אוסםשמעתם על אולפן "הללו" בבני ברק?
אשמח לקבל המלצות
אם אני לא טועה לו יש אולפן באזור אוסם -אולפן במתחם אוסם
זה כבר מחיפוש קצר בפורום-טלפון של אולפן הללו
0548414316
תהנו!
אולפני פאר אולפן פצצתי בהנהלת המאסרו והמפיק יענקי מאיר שירות ואדיבות שלא מוצאים בשום מקום נמצא במתחם אוסם
אני צריך את הטלפון שלו אתה יכול לתת לי?
אני צריך את הטלפון שלו אתה יכול לתת לי?
יעל קליין חברה שלי אלופהההה ברמות על!!!!!שלום, אשמח לקבל המלצות על אולפן הקלטות בבני ברק לשיר בת מצווה. מעוניינת במחיר זול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים