אולפן בירושלים

• פותח הנושא maly
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת המלצות + טלפונים
לאולפנים בירושלים
במחירים נמוכים

• הוסף לסימניות
0527682229
אולפן מעולה... חדש מאובזר ומשוכלל. ציוד חדיש
מחירים ממש זולים

• הוסף לסימניות
איפה האולפן ממוקם?

שכחתי לציין שאני מחפשת אולפן באזור מרכזי בירושלים(בר אילן, גאולה לא גבעת שאול בית וגן...).

• הוסף לסימניות
אין עוד המלצות?

אני יודעת שלאחרונה נפתחו הרבה אולפנים בירושלים

• הוסף לסימניות
יש את נומיקס
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
חיה ברנד שמואל הנביא.
אין לי טלפון שלה, אבל שווה להשיג אותה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 4321;1298703:
חיה ברנד שמואל הנביא.

אם תרצי טלפון שלה אני אוכל להשיג לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 4321;1298703:
חיה ברנד שמואל הנביא.

אני שולחת לך את הטלפון שלה באישי.

• הוסף לסימניות
יש למשהו עוד המלצות

אנחנו מחפשים אולפן באזור מרכז ירושלים

• הוסף לסימניות
יש אחת רבקי מן בח' עלי הכהן, אין לי פרטים אבל היא מצויינת.
ואני גם מצטרפת להמלצה על חיה ברנד.

• הוסף לסימניות
אין על חיה ברנד בעולם! שווה ביקר היא מקצועית בטירוף!!

• הוסף לסימניות
וההקפצה, על שום מה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה