אולפן חדש...

• הוסף לסימניות
קניתי אולפן ביתי והבאתי טכנאי שיתקין לי את הכרטיס קול למחשב.
איפה אני מגדירה בקיובייס את הכרטיס קול?
תודה מראש לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
Device

Device setup

VST audio system

כדאי להוריד ולהתקין בחינם asio 4 all

ואם המחשב לא קורא את הכרטיס קול אז אפשר או לחפש את הדיסק עם הדרייבר (driver) שלו, או להוריד מאתר החברה, או לחבר את הכרטיס ולעשות עדכון של ווינדוס, זה יכול לעזור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא שיש לי ניסיון מיוחד עם זה, אבל לדעתי רוב ככל הממליצים בהתקנות של דברים כאלה ממליצים דבר ראשון להתקין את זה

יש בזה משהו קצת נוח נראה לי, שהוא קצת יודע לפעול ברקע ולקלוט איזה מכשיר מנגן וכדו'
אבל שוב אני לא מבין בזה ממש

• הוסף לסימניות
לא שיש לי ניסיון מיוחד עם זה, אבל לדעתי רוב ככל הממליצים בהתקנות של דברים כאלה ממליצים דבר ראשון להתקין את זה

יש בזה משהו קצת נוח נראה לי, שהוא קצת יודע לפעול ברקע ולקלוט איזה מכשיר מנגן וכדו'
אבל שוב אני לא מבין בזה ממש[/QUOT
אם משתמשים עם כרטיס קול חיצוני לא צריך את זה הוא מוריד מהאיכות אבל דרך הכרטיס קול של המחשב צריך לעבוד עם זה

• הוסף לסימניות
באמת מוריד מהאיכות? מעניין ממש מה שאתה אומר
כן. בזמנו ניסיתי קומבינה לעבוד גם עם הכרטיס קול של המחשב וגן עם החיצוני ומסתבר שהוא מוריד את האיכות...

• הוסף לסימניות
כן. בזמנו ניסיתי קומבינה לעבוד גם עם הכרטיס קול של המחשב וגן עם החיצוני ומסתבר שהוא מוריד את האיכות...
אני זוכר שכתבת על זה, אבל מעניין למה ראיתי כמה פעמים שממליצים להתקין את זה, אולי זה לא עובד יחד עם הכרטיס של המחשב?

• הוסף לסימניות
אני זוכר שכתבת על זה, אבל מעניין למה ראיתי כמה פעמים שממליצים להתקין את זה, אולי זה לא עובד יחד עם הכרטיס של המחשב?
כעע שכחתי איפה כתבתי. רק עם הכרטיס של המחשב לא עם חיצוני

• הוסף לסימניות
בעצם נראה לי שבכל מקרה כשאני מגדיר את הכרטיס קול אז זה לא asio
וכשאני רוצה לשמוע מהמחשב בלי כרטיס קול אני מגדיר עליו

• הוסף לסימניות
לא כדאי להתקין ASIO4ALL! אלא רק במחשב שאין לו כרטיס קול מקצועי אלא המובנה שמגיע עם המחשב.
אם יש כרטיס מקצועי, יש כבר בדרייבר של הכרטיס את כלמה שצריך וזה רק יעשה בלגאנים ולייטנסי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה