כללי אולפן.

• הוסף לסימניות
טוב, לא בדיוק לתשעת הימים, אבל בכל זאת...

קבצים מצורפים

• פרסומת.jpg
    1.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה לי רדוד מדי בשביל אולפן,לא?.

• הוסף לסימניות
יש בזה משהו שדומה לפרסומת לבריכה,
זה לא הצבעים כל כך של אולפן.

• הוסף לסימניות
הצבעים לא. העיצוב נעים לעין.
אולי אם תשנו צבעים לצבעים יותר דרמתיים יהיה יותר טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• כתופ.jpg
    1.6 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
גם עכשיו עדיין חסר לי משהו,
אולי משהו קצת יותר תוסס.

• הוסף לסימניות
בהחלט! הצע עושה את ההבדל! מודעה יפה אבל אולי לא מביעה מספיק אולפן. אולי תעשי כסר בודד בסגנון אולפני (ואל תשאלי אותי איך נראה כזה כסא..) שהמקרופון בלוגו יותר בולט, כי זה נראה לי יותר עכבר של מחשב..
את המילים "מוזיקה מקצועית" תעשי בצבע יותר בולט כי זה הטקסט העיקרי שימשוך את העין למודעה

• הוסף לסימניות
השני יפה מאד!
נראה לי שכדאי להגדיל את הפרטים למטה
שיהיה ברור יותר.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
אכן, הצבעים של השני יותר מוסיקאליים.
הספסלים לא כל כך קשורים. (נראים מתאימים למאמנת מקהלות או משהו כזה)
כדאי לשים אובייקט מתאים לאולפן: מיקרופון הקלטות מקצועי/ פסים זוהרים של ערוצים/אוזניות וכד' (תשאלי את בעלת האולפן)
העיצוב כללית הוא אלגנטי ונעים לעין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה