אומגה 3 - חברת מרווהלוס

• הוסף לסימניות
מישהו מציע לי להצטרף למערך שיווק של מוצרי רפואה אלטרטיבית מבית מרווהלוס מבוססי צמח המרווה המרושתת. מוצר הדגל של החברה הוא אומגה 3 הנחשב כמוצר יחודי בעל סגולות רפואיות רבות. הם טוענים בתוקף שלא מדובר בפירמידה, אלא בשיווק שכבתי על בסיס משפחות. המנהלים מראים גרפים ברורים של רווחים נאים למשווקים שהתקדמו.

נראה לכם כדאי? להצטרף? מישהו פה עשה מזה דירה או שניים? אנא תגובות. והעיקר, מידע. וכמה שיותר.

בתודה מראש על כל פיסת מידע.

• הוסף לסימניות
כל המילים היפות האלה, 'כוס קפה על בסיס חלב'....

האם יש הבדל בין פירמידה לשיווק רב שכבתי? ואם כן אז מהו? ומה הכוונה על בסיס משפחות?
האם יש התחייבות לקנות מהמוצרים שלהם?

מעניין גם אותי לדעת את כל זה, גם אלי זה הגיע.

• הוסף לסימניות
דווקא לא, זה נראה דבר הגון הענין הזה, רק צריך לבדוק לעומק.

• הוסף לסימניות
אני כותבת על סמך ידיעה. אני מכירה בנ"א ששכנעו אותו מאד והוא קנה מוצרים ב 1600$ במקום 1800$ - מציאה של ממש. ועכשיו הוא תקוע עם הכל. (הם אומרים שמספיק לקנות בסכום קטן יותר, נראה לי 480 דולר, אבל מי שמשקיע רק "קצת" לא יכול להביא סוכנים נוספים)
אני חושבת שיש בזה משהו לא הגון, אין אפשרות להרויח הרבה כסף ממכירת המוצרים, רק מגיוס סוכנים נוספים. לכן, קונים מוצרים ב-1600$, נתקעים איתם, ואז כדי לא להפסיד דופקים עוד אנשים שישקיעו וגם הם יגיסו סוכנים...

אה, ומי שרוצה חצי חבילה אומגה 3 (במחיר 150 ש"ח בלבד) יש לי ;)

• הוסף לסימניות
שיווק רשתי / שיווק שכבתי / פירמידה

זה הכל מילים נרדפות!!

ויש לבדוק את הענין מבחינה הלכתית!

לגבי המוצר עצמו - יש עדויות נלהבות עליו.

בהצלחה,

חיה :)

• הוסף לסימניות
כמו שחיה כתבה - זה הכל אותו דבר.
לדעתי - ממש לא להכנס לעסק כזה.
בד"כ מי שמרוויח בגדול הוא זה התחיל את הרשת והוא גורף את רוב הכסף.
תכל'ס, מדובר בלהיות משווק (קרי - סוכן מכירות) של מוצר שאתה בעצמך לא בטוח שהוא שווה משהו...
אם אתה אוהב לשכנע אנשים לקנות משהו שהם לא צריכים - אולי זה בשבילך.
אם אין לך נסיון במכירות ובשכנוע כנ"ל - אתה לא תצליח, וסתם תפסיד כסף.
ולגבי הלכה באמת אין לי מושג.

לגבי המוצר, מעניין מה זה אומגה 3 ממרווה, ואיך מפיקים אותו בלי לחמם את הצמח, בד"כ תמציות של צמחים עוברות הרתחה כלשהי כדי להוציא מהן שמנים. אם הצמח עובר חימום ואפילו קל, כל האומגה 3 שאי פעם היה בו - נהרס.

• הוסף לסימניות
זהירות, פירמידה!
גם אני (כבר לפני חצי שנה )וכעת בני משפחתי שמענו את הבשורה המדהימה.

מוצר טוב צריך לחיות בפני עצמו! ולא להיות על בסיס משווקים שיישווקו לאנשים שישווקו.
דיברתי עם אחת שניסתה לשכנע אותי ושאלתי אותה אם הפטנט כ"כ מדהים למה לא לשווק אותו כמו בני אדם בחנויות, התשובה המגומגמת שלה היתה:" מוצר כ"כ יקר לחסוך בעלויות בשיווק."
והעלויות של כל האחוזים שמקבלים כל אלו שלפני בפרמידה לא מתגלגלים על המוצר?
מנין גדלה המשכורת שלי מלמכור יותר מוצרים? או מהאנשים שתחתי שיכניסו וכו...
באופן נורמלי הייתי אמורה להרויח ממכירת המוצרים, ושאיפת המפיצים היתה צריכה להיות כזו שיהיה פיזור סוכנים שאצלם יוכלו להשיג אבל לא יותר מידי מוכרים כדי שכל מוכר ירויח, אבל מצידם גם משפחה שלמה יכולה להכנס אחד מתחת השני וכן רחוב שלם, מי ימכור למי?
סימן שזו פרמידה, ואתם שלא למדתם שיווק מימכם רק תשקיעו ולא תוציאו ח"ו.

תשאירו את זה לפתיים אחרים.

• הוסף לסימניות
אה, ועוד משהו,
מעולם לא פגשתי אדם שאמר לי אני חי מזה ומחתן ילדים.

תמיד זה רק:" אתה מכיר את יוצמח? הוא מרויח 18,000 $ לחודש מכלום... הוא רק..."

• הוסף לסימניות
אמרנו פירדמידה אז כולם קפצו....
ראשית, אני חושב שאין צורך לקנות מוצרים בשביל להיות משווק.
ושנית, מי שבין כך קונה את המוצר הזה, למה לא לשווק אותם לאנשים ולהרויח?
ושלישית, איזה מוצרים הוא קנה במחיר 1600$? לא מדובר באומגה 3 הזה, אז מה הקשר?
ורביעית, לא מדובר פה באיזה פטנט מסתורי לשיוף עצמות הלסת התחתונה, או להזרמת ציקוליקוצים חדשים בדם. אומגה 3 זה דבר ותיק ומפורסם, זה שמן הדגים שכולם מכירים, וכעת גילו דבר חדש, שאפשר להפיק את השמן הזה גם ממקור צמחי. ויש לזה המון מעלות על פני האומגה 3 הותיק. הבעיה של המוצר הזה זה המחיר היקר שלו. לכן כנראה הם מנסים לשווק את המוצר שלא בדרך המקובלת.

• הוסף לסימניות
כל מכירה היא פירמידה:יצרן - סיטונאי - קמעונאי - צרכןלא מומחית בכל התהליך אך אין מוצר שלא נמכר בשיטת הפירמידה עד שמגיע לצרכן.השאלה מה קורה בדרך, כמובן זה עסק, וכל אחד צריך לעשות חשבון של השקעה לעומת רווח והתאמה לתנאים שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;347895:
אומגה 3 זה דבר ותיק ומפורסם, זה שמן הדגים שכולם מכירים, וכעת גילו דבר חדש, שאפשר להפיק את השמן הזה גם ממקור צמחי.
לגמרי לא באותה רמה של יעילות
ויש לזה המון מעלות על פני האומגה 3 הותיק. הבעיה של המוצר הזה זה המחיר היקר שלו. לכן כנראה הם מנסים לשווק את המוצר שלא בדרך המקובלת.
כל היתרון של הצמחי על פני הותיק הוא העלות המופחתת שלו. (בעיות הכשרות של האומגה ממקור צמחי נפתרו באותו פרק זמן שהצליחו לייצר ג'לטין כשר).

• הוסף לסימניות
במסגרת עבודתי,
יצא לי להפגש עם מישהי שעוסקת בשיווק רשתי
ולאחר שכנועים רבים מצידה שאנחנו חייבות להפגש וזה תפור עלי... ומתאים לי לשווק את זה וכו' וכו' הסכמתי להפגש איתה ולו רק שתפסיק להטריד אותי.

בקיצור לאחר פגישה בת כשעתיים,
לא השתכנעתי / קניתי ת'סיפורים האלה...

התנאי הוא שכדי להיות משווק אתה חייב להשקיע X כסף.
לדעתי אם החברה באמת כ"כ מצליחנית זה לא היה אמור להיות כתנאי. אלא לקצור רווחים ממכירות, ולא שעוד לפני המכירות החברה עצמה צריכה להרוויח מהמשווק.

אל תפלו ברשת!
יתכן שיש חברות אמינות אבל תבדקו טוב טוב...

• הוסף לסימניות
ורביעית, לא מדובר פה באיזה פטנט מסתורי לשיוף עצמות הלסת התחתונה, או להזרמת ציקוליקוצים חדשים בדם. אומגה 3 זה דבר ותיק ומפורסם, זה שמן הדגים שכולם מכירים, וכעת גילו דבר חדש, שאפשר להפיק את השמן הזה גם ממקור צמחי. ויש לזה המון מעלות על פני האומגה 3 הותיק. הבעיה של המוצר הזה זה המחיר היקר שלו. לכן כנראה הם מנסים לשווק את המוצר שלא בדרך המקובלת.

א: כן צריך לקנות בשביל לשווק.
ב: בשביל לשווק אתה צריך לקנות כמות מסוימת ואולי אתה נתקע איתה.
ג: מדובר באומגה 3 הזה. בשביל להעסיק תחתיך משווקים שאתה תרוויח אחוזים ממכירותיהם אתה צריך לשלם 1600$. על זה אני מדבר.
ד: זה מה שאני שואל...

• הוסף לסימניות
אם המילה "פירמידה" מפחידה אתכם, אז זו לא "פירמידה"!
זו הונאה במילים יותר נעימות, "שיווק רשתי", שיווק שכבתי"
"שיטת הסולם"וכו וכו.
מישהו פה קנה תוכנה או חומרה בשיטה הזו?
מסתבר שלא, ומדוע?
מוצרים טובים אינם זקוקים ל"גימיק".

• הוסף לסימניות
הצחקת אותי, אם לא יהיו חייבים לקנות את המוצרים בשביל לשווק, מי יצליח למכור את זה?
רק מי שהשקיע הרבה כסף יצליח לשכנע כי הוא מת להתפטר מזה.
ושנית, בטח שזה אומגה 3 הזה, למשווק כל קופסה עולה בסביבות 200 ש"ח והוא מוכר ב300.יש להם עוד 3 מוצרים אבל הם הכי משכנעים על האומגה.

נ.ב. בקטלוג שלהם כתוב שהכמוסה מיוצרת מג'לטין בקר בכשרות הרבנות.

• הוסף לסימניות
הייתי שם בכנס שלהם לאחר שהבטיחו לי שאם אני יעבוד שם אוכל לקבל סכומים שיאפשרו לי לקנות בנין של 12 דירות בירושלים וכו'.
באתי לשם והמרצה בכלל לא מדבר על הפן העיסקי אלא רק על נפלאות המוצר (נראה שעוד מעט כל הרופאים הולכים הביתה ובתי חולים יהיו סגורים על מנעול ובריח, כבר לא הולכת להיות להם עבודה.)
רק בסוף ב5 דקות האחרונות אחרי שאתה משתכנע שצריך לשווק את המוצר רק כדי להושיע את עם ישראל מחוליים וכאבים שונים והכסף כאן הוא דבר שולי. כל אלה בראש הפירמידה פשוט יצאו מגדרם רק כדי שאנשים לא ידעו מכאוב יותר. רק בסוף הם מזכירים שיש פה אפשרות גם להרוויח .
אז אם אתה רוצה להביא ישועה ורפואה לעם ישראל תיכנס לזה
אבל אם אתה רוצה ישועה פרטית תיברח מהר לצד השני

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בשכנוע בנושא האומגה 3, ו-3 פעמים לפחות כבר כמעט השתכנעתי, ומשום מה חזרתי בי. אכשהו לא התקבל על הגיוני ש"לא אעשה כלום" ו"אפשר להגיע לעשיריה בחודש", לא האמין לי.
אבל מה, כן שמעתי על כאלו שהרוויחו. נכון שהראשונה להרוויח את העשר היא הראשונה היוזמת, אבל בואו נגיד שאחת מההמשך קבלה אלפיים.
אוקי. אבל עדיין כשעשיתי חשבון יצא לי שזה הרבה מאד עבודה, ממש לא 'מהצד'... להתקשר לאנשים, 1 ל-50 יסכים לשמוע על זה, אחד למאה באמת ירשם, ומי אמר שהוא יביא אנשים? ואם הוא לא מביא, אתה לא מרוויח בקושי כלום... בקיצור, לפי כמוית הטלפונים שאני קיבלתי בנסיונות השכנועים, ניכר שכולם שם עובדים קשה מאד, ולו הייתי במצב מובטל הייתי לקוחת את זה עלי. אבל זה ממש לא מיועד לאנשים עסוקים ברמה סבירה.

• הוסף לסימניות
אוקיי, אם זה אכן כך זה משהו אחר לגמרי. אם אני אוחז בלהמר על 1600$ אני כבר ירד לחיש גד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;347901:
כל מכירה היא פירמידה:יצרן - סיטונאי - קמעונאי - צרכןלא מומחית בכל התהליך אך אין מוצר שלא נמכר בשיטת הפירמידה עד שמגיע לצרכן.השאלה מה קורה בדרך, כמובן זה עסק, וכל אחד צריך לעשות חשבון של השקעה לעומת רווח והתאמה לתנאים שלו.

למען האמת, היום הרבה חברות גדולות במשק אינן עובדות כך יותר. לשם הדוגמא, חברת שטראוס אינה משתמש בסוכנים או משווקים חיצוניים אלא באנשי שיווק של החברה שמדיעים עד המכולת השכונתית ולשם זה יש לחברה מחלקה מיוחדת שנקראת שרשרת האספקה. תנובה אף היא מוכרת באופן דומה של מחלקת השיווק שבה יש מינימום של רכש שיצדיק את המשלוח ומכאן ואיך זה כבר בבית. ואל-על כבר מזמן מוכרת כרטיסים גם באופן עצמאי ולא רק דרך סוכני טיסה. אז כך שהיום זה די מתחלק. המוצרים החשדניים (רפואה אלטרנטיבית, מכונות ממתקים, תוספים לדלק וכו') משווקים בפירמידות כאלו ואחרות ומה שכבר מותג נמכר גם באופן נורמלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה