אומגה 3 של מרוולס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;526322:
זה לא משמין? לא מאד מגעיל לאכול כף שמן?

הם שמו את זה בסלט ירקות,
(ואם את שמה לב אני מדברת עליהם... אני עוד לא העזתי...:))

ומשמין לא.

• הוסף לסימניות
למרוולס יש כמה מוצרים: חוץ מהאומגה 3 שלהם, יש גם סוגי אבקות
(יש לתוספת תזונה, אנרגיה, הפחתת משקל, מולטי ויטמין) שלטענתם זה נספג יותר מהר בגוף ובכך זה יעיל יותר.
אני אישית יכולה להעיד, שלקחתי למשך חודש את אחת האבקות שלהם, ולא הרגשתי שום שינוי.
בכל אופן, אם מישהו מיכם חושב כן לנסות, אז אל תקנו 4 סוגים בפעם אחת, (כי זה כביכול יותר זול) תנסו משו אחד, ותראו מה התוצאות.
בריאות איתנה לכולם!

• הוסף לסימניות
ליבי, שאלת אם זה לא מגעיל... אז ככה:
1. אני נ-ו-ר-א (וה באמת נורא...:eek:) מפונקת באוכל, ואם אני אומרת לך שיש לזה אפילו טעם טעים, אז יש לך על מה לסמוך, למרות ש"על טעם וריח..."
2. כתוב על האריזה שמומלץ לצרוך את זה עם מוצרי חלב ולכן אנחנו שמים את זה בלבן או ביוגורט. יחד עם תוספות כמו: צימוקים, תמר מיובש, משמש מיובש וכו' זה ממש מעדן בריאות!!! אפילו יחד עם חלב וכריות זה הסתדר לנו יופי!!!
3. בעלי פעם אפילו מרח את זה על צנימים ואכל לתאבון...;)
4. ולא תאמינו, כמה פעמים אפילו בלעתי כף שמן פשתן מהכף - לגרון!!! ומיד אח"כ אכלתי משהו אחר שיטשטש לי את מרקם השמן...
5. בקיצור - תטעם, תרגיש, ו... (תספר לנו איך היה!!!)
בהצלחה ולבריאות:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה