אומן חנוכה האחרון

• הוסף לסימניות
בנוסף אם תוכלו להסביר אחת ולתמיד איך מעלים תמונות לתוך ההודעה עצמה בלי קישור רגיל
כמו שעשיתי פה, זה מאד יועיל ויעזור לכולנו...
תודה

קבצים מצורפים

• LM8_9076.JPG
    1.1 MB · צפיות: 21
  • LM8_8712.JPG
    KB 682.8 · צפיות: 38
  • LM8_8717.JPG
    1.1 MB · צפיות: 22
  • LM8_9011.JPG
    KB 713.5 · צפיות: 18
  • LM8_8678.JPG
    KB 784.1 · צפיות: 20
  • LM8_9062.JPG
    1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יו אתה מצלם יפה
ברוך הבא..

• הוסף לסימניות
ככה אני עושה:
מעלה את התמונה לפוטושופ
מקטינה ל20/30 בערכי אורך ורוחב, ולרזולוציה 72
שומרת בשם בפורמט PNG
זהו.

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות! ברוך הבא! רוח חדשה לפורום!

• הוסף לסימניות
אהבתי את התפיסות!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות
הצלחות

• הוסף לסימניות
האחרונה פשוט יפה. תפיסה מצוינת

• הוסף לסימניות
יופי של תמונות , הראשונה מיוחדת

• הוסף לסימניות
תמונות יפות :)
לגבי העלאה, אחרי שאתה מעלה את התמונות תלחץ על אייקון הסיכה, תוכל לראות את רשימת התמונות, לחיצה על שם התמונה תוסיף אותה להודעה, תוכל לבחור בשורה התחתונה "הוסף הכל".

• הוסף לסימניות
תודה... אבל

נכתב ע"י יעל א;1481649:
ככה אני עושה:
מעלה את התמונה לפוטושופ
מקטינה ל20/30 בערכי אורך ורוחב, ולרזולוציה 72
שומרת בשם בפורמט PNG
זהו.

עשיתי את זה בלייטרום...
ושמה אין לי אפשרות לקובץ png .
מה ההבדל ? למה דווקא png
יש לי psd ...
אני לא עובד בכלל עם פיטושופ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה