אומן ראש השנה תשע"ז

• הוסף לסימניות
צילומים מדהימים...
וזאת הכי מיוחדת, לטעמי...
picture.php

• הוסף לסימניות
מדהים!
תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות והתפיסות מיוחדות!

• הוסף לסימניות
הכל מיוחד.
אבל הכי הכי הכי -
תמונה 3 ו- 4 (אייקון מתרגש)

• הוסף לסימניות
תמונות שעושות טוב!

• הוסף לסימניות
אומן אומן..
תמונות אומנותיות מאוד! ומספרות הרבה מהאוירה! מפעים!

נ.ב. תמונה 8 עם עומק שדה רדוד מדי. כנראה שאין אפשרות במקום סגור כזה אלא לפתוח צמצם.
או שאיכות העדשה [עין הדג] ירודה. תקן אותי אם אני טועה.

סך הצלוחאס!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!! הזוויות התאורות הצבעים הכל!!!!

• הוסף לסימניות
וואוו.......
הסתכלתי על כל התמונות של אומן בתיק עבודות שלך והן פשוט תמונות מספרות פשוטו כמשמעו!!!
לרגע שכחתי שאני פה בבית שמש....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2265063:
אומן אומן..
תמונות אומנותיות מאוד! ומספרות הרבה מהאוירה! מפעים!

נ.ב. תמונה 8 עם עומק שדה רדוד מדי. כנראה שאין אפשרות במקום סגור כזה אלא לפתוח צמצם.
או שאיכות העדשה [עין הדג] ירודה. תקן אותי אם אני טועה.

סך הצלוחאס!!!

תודה רבה :)

היא צולמה בפישאיי של ניקון, בצמצם 3.2 מהירות 1/125 ואיזו 2500.
מעבר לחצי מטר הפוקוס זהה, ישנן תמונות כאלו שבהן הפוקוס על הרקע ובעצם כל התמונה בפוקוס. אהבתי דווקא את התמונה הזאת, הרקע מתקבל אחיד ומלא יותר ...

הצילום במקום הזה היה מורכב בעיקר בגלל התאורה המשתנה לירוק, גלים שמשתנים מתמונה לתמונה ומאזור לאזור מה שמנע את השימוש בפלאש מילוי והצריך צילום במהירות הקפאה, איזו סביר ו...צמצם פתוח

• הוסף לסימניות
picture.php

וזאת מגניבה בטרוף.
ודאי יש ביטויים יצירתיים מהממים יותר ליצירה הזו, לכו על זה.

• הוסף לסימניות
חיכיתי לתמונות שלך.
מרגש ומשתבח משנה לשנה.

רחלי:)

• הוסף לסימניות
מרגש לראות את האחדות הנשקפת מהתמונות
ברגע של אמת-עם ישראל חייייייייי

• הוסף לסימניות
תמונות מרגשות, במיוחד 4 ו6 וגם שאר התמונות בגלריה מיוחדות מאוד. התמונה שהכי תפסה אותי זה זאת כי הצלחת בתמונה אחת להעביר את כל הסיפור של המקום הזה, ומי שהיה "בשיינר" יודע על מה אני מדבר

קבצים מצורפים

• user11300_pic61421_1476036097.jpg
    KB 234.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מה יש באומן?

נכתב ע"י תפארת שיש;2265084:
וואוו.......
הסתכלתי על כל התמונות של אומן בתיק עבודות שלך והן פשוט תמונות מספרות פשוטו כמשמעו!!!
לרגע שכחתי שאני פה בבית שמש....
באומן יש עוד הרבה דברים כבשים פרות חזירים שפנים גויים וגם כנסיה :(
בכל התמונות שהעלו כאן וברוב הגלריה כמעט אין תמונות מהציון הקדוש, מה את/ה רואה בתמונות???? כשאני רואה ילד עם רעמת שיער כמו הבני דודים.. ומנסה לחקות אותם זה רק מעורר אצלי רחמים, אומן זה לא מתחם הופעות משוגע או מקפצת טרנס מטורפת :eek:
אם יש כאלה שנוסעים לשם בשביל זה ואלו הרשמים והזכרונות שלהם משם (כולי מלא רחמים על המסכנות שלהם) יש עוד מקומות כאלו בהודו, אפריקה, וכדו',
בכל אופן מי שקצת רוצה להרגיש את הפלא הגדול שקורה שם, את הדמעות של תשובה שנשפכות שם יש באשכול שירים חדשים קליפ מדהים ששם אמנם לא רואים את האוכל ואת הגוים ואת ההופעות אלא רואים שם את הציון הקדוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שילוב;2277580:
באומן יש עוד הרבה דברים כבשים פרות חזירים שפנים גויים וגם כנסיה :(
בכל התמונות שהעלו כאן וברוב הגלריה כמעט אין תמונות מהציון הקדוש, מה את/ה רואה בתמונות???? כשאני רואה ילד עם רעמת שיער כמו הבני דודים.. ומנסה לחקות אותם זה רק מעורר אצלי רחמים, אומן זה לא מתחם הופעות משוגע או מקפצת טרנס מטורפת :eek:
אם יש כאלה שנוסעים לשם בשביל זה ואלו הרשמים והזכרונות שלהם משם (כולי מלא רחמים על המסכנות שלהם) יש עוד מקומות כאלו בהודו, אפריקה, וכדו',
בכל אופן מי שקצת רוצה להרגיש את הפלא הגדול שקורה שם, את הדמעות של תשובה שנשפכות שם יש באשכול שירים חדשים קליפ מדהים ששם אמנם לא רואים את האוכל ואת הגוים ואת ההופעות אלא רואים שם את הציון הקדוש

חוץ מכבשים פרות חזירים שפנים גויים וכנסיה מסתבר שיש גם אנשים שמסתכלים בעין רעה על כל מה ומי ששונה מהם, קשה להם לראות את היופי והטוהר בשמחה אמתית, בחיבור לבבות בין עולמות שונים, בהסתכלות טובה על המרחב שמחוץ לד' אמותיהם ...
אם יש כאלה שנוסעים לשם ועדיין אלו המחשבות שלהם, רחמנות על המסכנות שלהם, על העדר "אזמרה" בסיסי.
בכל אופן, בשביל להרגיש את הפלא הגדול שיש שם, צריך להציג גם את מה שמחוץ למובן מאליו - הקדושה והרצינות שבתוך הציון, להביא את השמחה והחיבור עם האחר והשונה, את היקף הגוונים השונים, את ההתרחשות הגדולה והנפלאה מסביב.
אירוני ששם הניק שלך הוא "שילוב" :)

"רעמת שיער כמו הבני דודים", אז מה ? א"א לראות את הטוב והיופי ? את הכיפה שמעליהן, את התפילה, את העובדה שזה המקום שהוא בחר להיות בו במקום הודו או אפריקה ?
צפה בקובץ המצורף 319898

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה