כאילו שיש פה משהו שמקפיד לצייר רק ללקוחות מהזרם שלונכתב ע"י אהרן זאב;1371440:ציור לעלון השבועי "נחלי נצח"
אפ' שאני לא חסיד ברסלב......![]()
נכתב ע"י מירי ו.;1371462:כאילו שיש פה משהו שמקפיד לצייר רק ללקוחות מהזרם שלו
מאוד יפה!!
נכתב ע"י מוטי הלר;1371716:אבל למה הם מטים ליפול??
הסתרה שבתוך הסתרהנכתב ע"י צ פומרנץ;1371459:ציור מקסים. כרגיל!
הערונת: נראה לי שצריך להיות חשוך בפתח המטוס מבפנים.
נכתב ע"י yaakovh;1371733:איור יפה מאד!!
כואב הלב שבכל דבר יש תעשייה של כסף. עם שכנועים צודקים ומצוטטים במיוחד. וד"ל
נכתב ע"י N.O;1371875:אני לא מוכר כרטיסים.
שיחות הר"ן קנ
פעם אחת אמר: אצל מי שאני לוקח ומקבל ממון וכיוצא, אני נותן לו.
יש עוד כמה מקומות שאני לא זוכר כרגע
ואגב אהרון הציורים שלך תמיד יפים מאוד ומרגשים
נכתב ע"י אהרן זאב;1371737:הם מתרגשים שהם הולכים לטוס במטוס
עם כל זה אני חושב שהם לא מטים ליפול....ככה זה כשעולים מדרגות....
נכתב ע"י רותי בן שימול;1371987:ככה זה כשחסיד ברסלב עולה במדרגות..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים