כללי אומנות ויטראז'ית >>> שיתוף

• הוסף לסימניות
הכל מדהים
אבל הראשון.. מושלם!
ממש מתאים לתחום
והנראות שלו מעולה!

• הוסף לסימניות
כנראה שהלקוח הוא גם מעצב בנשמה...
דרך אגב הבלוג שלך, מאלף!!

• הוסף לסימניות
וואי איזה אליפות!!!!!!!
ממש מושלם , אין מילים!!!!!
אני חושבת הראשון הכי יפה ואח״כ האחרון
לפי בחירת הלקוח , מושלםםםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לעלות קבצים לאתר :( יש כנראה בעיה כרגע

אז-- כנסו לקישור
וגלו מהו הלוגו שהלקוח בחר, והאם רב העם כאן צדק, או שלא...
רק עכשיו נחשפתי לאשכול הזה
הראשון אומנותי וכובש ברמות

ואגב, אני נוהגת לפלוש לבלוג שלך מידיי פעם
השראות אמיתיות

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד, אבל חייבים לעבוד על הקריאות שלו!
חבל חבל שלוגו כזה יפה ייפול על קריאות. -ה"ריאל" מובן, אבל ה"נו" נראה כמו אות אחת לא מובנת.
במיוחד שזה שם מיוחד שלא מנחשים לבד.
(נכוותי בנושא עם הלוגו הקודם שלי שהיה נראה לי ממש קריא עד ששמעתי שאנשים לא מבינים מה כתוב)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
בס"ד

השלישי!

אבל הכל פשוט תענוד לעיניים!!!

• הוסף לסימניות
רק עכשיו נחשפתי לאשכול הזה
הראשון אומנותי וכובש ברמות

ואגב, אני נוהגת לפלוש לבלוג שלך מידיי פעם
השראות אמיתיות
תודה! מסמיקה :)

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד, אבל חייבים לעבוד על הקריאות שלו!
חבל חבל שלוגו כזה יפה ייפול על קריאות. -ה"ריאל" מובן, אבל ה"נו" נראה כמו אות אחת לא מובנת.
במיוחד שזה שם מיוחד שלא מנחשים לבד.
(נכוותי בנושא עם הלוגו הקודם שלי שהיה נראה לי ממש קריא עד ששמעתי שאנשים לא מבינים מה כתוב)
בהצלחה!!
לא נכנסת לבלוג? האחרון עבר שיפוצים בנושא, והוא תמיד יהיה עם המילה נוריאל בסלוגן , כך שלא תהיה בעיה של קריאות

ותאמין לי שחפרתי את הנושא הזה כשעצבנו את הלוגו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה