אומנות לחימה

• הוסף לסימניות
האמת שהסתפקתי קצת אם להעלות תמונות מסוג כזה. כי נכון שאין כאן נשים. אבל מצד שני אומנות לחימה נתפסת כאלימה אפילו שהיא מלמדת בעיקר הגנה ואיפוק.
מצד שלישי התמונות היו יפות בעיני שקשה לי לא לשתף.

אשמח לחוו"ד-אבל תעשו טובה תגיבו ישירות על התמונות, אני יודע שאוכל להחכים ממכם.
ואל דאגה לאלו שלא רואים זאת בעין טובה. אם מנהלי הפורום יחליטו שלא-כמובן שהוריד זאת מיד.

זו הראשונה תוכננה מראש לנושא חשוך על רקע בהיר
עריכה קלה+חיתוך

צפה בקובץ המצורף 250025

את השניה בחרתי בעיקר בגלל האפקט של האור וצל.
וגם בגלל החיתוך שלדעתי עושה אותה יפה וספורטיבית יותר.

----- שיניתי לחיתוך שונה [אחרי הערה של HUBHCBH] -----
צפה בקובץ המצורף 250066

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

אתייחס כרגע רק לראשונה -
הרעיון לצלליות הוא מעולה. הביצוע יכול להיות יותר טוב.
תנוחת הידיים המרשימה מובלעת בגוף עצמו וזה פיספוס! נסה לתפוס זווית שתראה את צלליות הידיים והחרב בהבלטה טובה יותר. יש פה פוטנציאל גדול.
ונקודתית, חבל שהחרב 'נוגעת' בעץ. היה יותר טוב לתפוס אותה עם חלל ריק סביבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1725927:
ערב טוב,

אתייחס כרגע רק לראשונה -
הרעיון לצלליות הוא מעולה. הביצוע יכול להיות יותר טוב.
תנוחת הידיים המרשימה מובלעת בגוף עצמו וזה פיספוס! נסה לתפוס זווית שתראה את צלליות הידיים והחרב בהבלטה טובה יותר. יש פה פוטנציאל גדול.
ונקודתית, חבל שהחרב 'נוגעת' בעץ. היה יותר טוב לתפוס אותה עם חלל ריק סביבה.

תודה רבה החכמת אותי. אלמד להבא.
לגבי החרב. החמצה. חבל שלא התאמצתי מספיק בשעתו שלא תגע בעץ.

• הוסף לסימניות
התמונה השנייה-
התאורה פה מצויינת, נעימה והדרגתית וההבהקים על האלה משדרגים את התאורה. אלו הן השעות לצילומי חוץ, כשהשמש לא מטילה צללים קשים על הפנים.
כאן, שוב, יש פיספוס בבניית התמונה (צריך ללמוד את הדבר הזה...). החיתוך שבחרת לא נראה לי כ"כ מוצלח... נסה לתפוס הסצנה זו רק את הפנים והידיים (ושהבחור יתן מבט יותר קרבי...). זה יכול להיות פורטרט מרשים ביותר.

יש לך סצנות מעניינות שאין לכולם. נצל את זה!
אשמח לראות את הניסיונות הבאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1726009:
התמונה השנייה-
התאורה פה מצויינת, נעימה והדרגתית וההבהקים על האלה משדרגים את התאורה. אלו הן השעות לצילומי חוץ, כשהשמש לא מטילה צללים קשים על הפנים.
כאן, שוב, יש פיספוס בבניית התמונה (צריך ללמוד את הדבר הזה...). החיתוך שבחרת לא נראה לי כ"כ מוצלח... נסה לתפוס הסצנה זו רק את הפנים והידיים (ושהבחור יתן מבט יותר קרבי...). זה יכול להיות פורטרט מרשים ביותר.
יש לך סצנות מעניינות שאין לכולם. נצל את זה!
אשמח לראות את הניסיונות הבאים.

אחרי הערות שלך, שלא יתלוננו שאין כאן פורום מקצועי;)

האמת שבהתחלה חשבתי לחתוך את התמונה בדיוק כמו שכתבת. אבל בחרתי בחיתוך הנוכחי כי חשבתי שזה יעשה אותו מענין יותר. לא סגור על זה-אבל נראה לי שאתה צודק.

תודה על הפרגון. אעלה בכיף אם לא יעשו לי על זה בעיות. יש לי גם תכנון לצילומי לחימה בסטודיו-עם משחקי תאורה שונים.

• הוסף לסימניות
ככלל, שאף לצילום מושלם בלא צורך בחיתוך אחר כך.

• הוסף לסימניות
שואף. זו תובנה מקדמת.

אבל
יש תמונות שהיופי שלהם הוא בחיתוך גס - כמו הראשונה שהעליתי.

לילה טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה