אומנות מודרנית

• הוסף לסימניות
[VSIX I] Trace log: C:\Users\User\AppData\Local\Temp\VSFeedbackIntelliCodeLogs\20190704_221511_VS.log
[CSharp.Package I] [C# IntelliCode] C# IntelliCode Completions package is starting from InitializeAsync
[CSharp.Package I] [C# IntelliCode] Obtained VS Workspace and TaskCenterService from InitializeAsync
[CSharp.Package I] [C# IntelliCode] Running out-of-process. from RegisterIntelliCodeClientAsync
[VSIX I] Version: 2.2.182.4985
'C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\mscorlib\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\mscorlib.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: DefaultDomain): Loaded 'D:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\System.Web\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Web.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: DefaultDomain): Loaded 'F:\\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: DefaultDomain): Loaded 'F:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Core\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Core.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: DefaultDomain): Loaded 'D:\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Web.ApplicationServices\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\System.Web.ApplicationServices.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: DefaultDomain): Loaded 'C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Configuration\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Configuration.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: DefaultDomain): Loaded 'C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: Domain 2): Loaded 'Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: /LM/W3SVC/2/ROOT-1-132067456862122504): Loaded 'D:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\System.Web\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Web.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: /LM/W3SVC/2/ROOT-1-132067456862122504): Loaded 'F:\bly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0Windows\Microsoft.Net\assem__b77a5c561934e089\System.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: /LM/W3SVC/2/ROOT-1-132067456862122504): Loaded 'M:\\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\SysWindowstem.Core\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Core.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: /LM/W3SVC/2/ROOT-1-132067456862122504): Loaded

• הוסף לסימניות
וואו.

הכתיבה יפהפיה, ונוגעת.
התיאור והירידה לפרטים, משביחים את העלילה המעולה ממילא.

אהבתי שVSIX מופיע כבר בהתחלה כגיבור העלילה.
חידוש מרענן.

בקטנה, את System הייתי מכניסה בפרקים הבאים.
כדמות קרובה כל כך לגיבור, הוא די גונב את ההצגה.

וגם את הקטע הזה:

הייתי גונזת כהפתעה להמשך.

אבל בגדול, האירועים בנויים היטב.

• הוסף לסימניות
וואו.

הכתיבה יפהפיה, ונוגעת.
התיאור והירידה לפרטים, משביחים את העלילה המעולה ממילא.

אהבתי שVSIX מופיע כבר בהתחלה כגיבור העלילה.
חידוש מרענן.

בקטנה, את System הייתי מכניסה בפרקים הבאים.
כדמות קרובה כל כך לגיבור, הוא די גונב את ההצגה.

וגם את הקטע הזה:

b77a5c561934e089\System.Core.dll'. Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'iisexpress.exe' (CLR v4.0.30319: /LM/W3SVC/2/ROOT-1-
הייתי גונזת כהפתעה להמשך.

אבל בגדול, האירועים בנויים היטב.
ניתוח טוב. קצת קשה לי עם הקביעה הראשונה שלך לגבי system, בגלל שאני חושבת שחשוב שהמערכת יחסים בין שניהם תהיה ברורה עוד לפני ה moudulars הבא.

• הוסף לסימניות
ניתוח טוב. קצת קשה לי עם הקביעה הראשונה שלך לגבי system, בגלל שאני חושבת שחשוב שהמערכת יחסים בין שניהם תהיה ברורה עוד לפני ה moudulars הבא.
למה? אני דווקא אהבתי את הניגודיות.
שימי לב שכל שאר הmoudulars גם נכנסים עם הז'אנר.

• הוסף לסימניות
בגלל שאני חושבת שחשוב שהמערכת יחסים בין שניהם תהיה ברורה עוד לפני ה moudulars הבא.
אני לא בטוחה, אבל יש מצב.
מה שבטוח, שאם @מ. י. פרצמן שמה לו בפה, כבר כאן את המשפט הזה:

לא הייתי מפציצה את הקורא במידע שאח"כ יגיע ממילא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קודם כל הסיפור מדהים!!!! אומנות ממש!!!
@מרים יעל צודקת בכל מילה ויותר מזה לא רק לפני הmoudulars אלא אפילו אחד לפני.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא בטוחה, אבל יש מצב.
מה שבטוח, שאם @מ. י. פרצמן שמה לו בפה, כבר כאן את המשפט הזה:
לא הייתי מפציצה את הקורא במידע שאח"כ יגיע ממילא.
יכול להיות,מצד שני אם את מתייחסת למשפט כולו
Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
אז הניסוח שלו נותן לי תחושה שהכוונה שלה דווקא הייתה להכין את הקורא בעזרת המערכת יחסים הזאת ולא רק להוסיף עניין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז הניסוח שלו נותן לי תחושה שהכוונה שלה דווקא הייתה להכין את הקורא בעזרת המערכת יחסים הזאת ולא רק להוסיף עניין.

כן ולא.
כן, כי אז הקרע יגיע אחרי הרקע על מערכת היחסים. ולא, כי לא.
לא מכינים קרקעות.
כשזה יבוא זה יבוא.

• הוסף לסימניות
כן ולא.
כן, כי אז הקרע יגיע אחרי הרקע על מערכת היחסים. ולא, כי לא.
לא מכינים קרקעות.
כשזה יבוא זה יבוא.
ובתזמון של השעה עכשיו, זה כבר כבר מגיע.
ומה קרקעות איך הגעת עכשיו לבורות לילית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה