אומנות מעולם אחר...

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מרתק... נהנתי מאוד.

• הוסף לסימניות
מטורף...........

• הוסף לסימניות
מיוחד תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
נהנתי מאוד לראות איך אין סוף ליצירתיות.
המחשבה-הרעיון-והיציאה מחוץ לקופסא, מדהים אותי כל פעם מחדש.

אלוף!

• הוסף לסימניות
אומנות מיוחדת!
מאיפה הסבלנות???

• הוסף לסימניות
ואו ענקק

• הוסף לסימניות
איזו אומנותתתתתת !!!!!!!!!
מטריף !!
לראות ולא להאמין.
מיוחד ביותר.

• הוסף לסימניות
מדהים!
אני שוקלת לעבור למסמרים וחוטים :D

• הוסף לסימניות
וווואאוווווו גאוניי!!
כמה סבלנות!!!!!!
כאן רואים שמילת המפתח להתקדמות והצלחה זה סבלנות ברזל..בכל התחומים.

• הוסף לסימניות
מעניין כמה זמן זה לקח לו???!

• הוסף לסימניות
אין לי גישה לג'מבו.
מישהו יכול להעלות בבקשה לדרופבוקס?
זה נשמע מרתק...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

זה ממש מטורף!!

• הוסף לסימניות
זה מדהים, מדהים.
מה זה, פרקטיקה? ידע? ממש ממש מעניין אותי התחום הזה.
לא מדברת כבר על הסבלנות שזה דורש... שגעון!

• הוסף לסימניות
מדהים, מיומנות וסבלנות
(אגב הטכניקה של המסמרים והחוט היתה חדשה לי אבל לא לאמא שלי, בזמנים שלה הכירו ת'טכניקה הזאת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;1727607:
מדהים, מיומנות וסבלנות
(אגב הטכניקה של המסמרים והחוט היתה חדשה לי אבל לא לאמא שלי, בזמנים שלה הכירו ת'טכניקה הזאת)

הביצוע מדהים!
אבל הטכניקה לא חדשה בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה