שיתוף אומנות שעושה פירות

• הוסף לסימניות
הלוגו השני באמת יפה מאוד!!
במיוחד שהעלים נשארו ירוקים ולא בזהב.

• הוסף לסימניות
מרתק ומלמד
חבל שאתה כותב כל כך קצת על התהליך

[אז איתמר גור לא צודק שצריך ריווח שווה בין האותיות [אם למדת אצלו]
סוף סוף אני רואה שצדקתי בהרגשה שלי שיש הרבה שקלולים לגבי המרווח]

• הוסף לסימניות
מרתק ומלמד
חבל שאתה כותב כל כך קצת על התהליך

[אז איתמר גור לא צודק שצריך ריווח שווה בין האותיות [אם למדת אצלו]
סוף סוף אני רואה שצדקתי בהרגשה שלי שיש הרבה שקלולים לגבי המרווח]
תודה רבה.
כאן זה יחסית מפורט לעומת פוסטים אחרים שלי.
אני מעדיף לתת לעבודה לדבר ולענות לשאלות שעולות.
זה מסובך להסביר את התהליך ואני לא אוהב סתם לספר סיפורים.

לגבי הריווחים זה פשוט לי שאיתמר לא אמר דבר כזה ובטח לא בהקשר שדיברנו.
צריך להיות איזון וזה לפעמים מגיע ע"י ריווח שווה.
אי אפשר להסיק ממקרה למשנהו כי הנתונים והמאפיינים של כל עבודה שונים.

• הוסף לסימניות
יפה ממש.
אחחח.. למה הפונט.. לו רק היית הולך על איזה פונט שהסתובב פה לאחרונה בטלגרמה.. נו, חבר של שטמפר אחד...
כן...
כבר שאלו פה את השאלה הזו :)
הסיבה העיקרית שהעדפתי כאן את סטנגה היא השין המרובעת והגגות שטוחים שיותר התאימו במקרה הזה עם המשחק הטיפוגרפי של האותיות הקופצות.
בכללי לטלגרמה יש מראה יותר בוטיקי וזו עבודה , וזה מובחן גם בפלטת הצבעים, בכיוון טיפה שונה.
היו לי כמה סקיצות אחרות פה, שעשיתי עוד לפני שנסגרנו יחד עם טעם הלקוח על הכיוון, שהשתמשתי בטלגרמה.
אשלח לך לראות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לוגו מושלם!
2311_rcpv7hpjmbjhn50pclomqmhiyqhdiyge-gif.707700

• הוסף לסימניות
מושלם..

• הוסף לסימניות
מיוחד!

בראשון יש משהו יותר מקורי ומעניין
אבל מובנת הבחירה בשני.

כיף לראות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה