התייעצות אומפרזול לתינוק

• הוסף לסימניות
יש דרך מסוימת לתת?
נתתי היום פעם ראשונה והתינוק פלט הרבה כמה דקות אח"כ כך שאני לא יודעת אם עיכל את התרופה בכלל.
תוך כמה זמן רואים שיפור?

• הוסף לסימניות
בעיקרון אחרי עשרה ימים אמורים לראות שיפור, בד"כ כבר קודם רואים.
אני לא זוכרת אם יש זמן מסוים שצריך לתת, אולי לפני האוכל?

• הוסף לסימניות
זה יכול לקרות. הוא כנראה פולט הרבה, ולכן מקבל את התרופה, נכון?
אני כבר לא זוכרת את הפרטים, לפני הרבה שנים נתתי את התרופה הזו, והיא עזרה מאוד.
פולט הרבה פעמים ביום אבל לא בכמות גדולה כמו בפעם הזאת.
מקבל את התרופה בגלל בכיות וסבל שאולי מצביעים על ריפלוקס.

• הוסף לסימניות
התרופה ניתנת לתינוקות עם רפלוקס שלרוב מתבטא בפליטות. לכן אני קיבלתי הוראה לתת בין הארוחות כלומר לפחות שעה אחרי ארוחה ושעה לפני ארוחה. זה די מסובך עם תינוקות יונקים... אבל אני השתדלתי לתת את זה לאחר כמה פליטות מהארוחה וראיתי שיפור משמעותי ברוגע של התינוק. (אצלי זה לא השפיע על הפחתת פליטות.)

• הוסף לסימניות
הייתי מעירה אותו בשעה שש וחצי, מביאה לו מזרק, ובשעה שבע וחצי מביאה בקבוק, עזר מאוד להקאות.

• הוסף לסימניות
הרופא שלנו אמר לתת שעה לפני האוכל, ובנוסף הזהיר מנטילה ממושכת של האומפרזול בגלל נזק אפשרי לעצמות.
זה גרם לי לחפש פתרון אחר, והגעתי לאוסטאופט (אברהם סופר) לטיפול בריפלוקס.
הוא אמר שתוך שבועיים מהביקור הריפלוקס יעבור, אז הפסקנו את התרופה, ובאמת בדיוק אחרי שבועיים התינוק נרגע. אולי שווה לך לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
הרופא שלנו אמר לתת שעה לפני האוכל, ובנוסף הזהיר מנטילה ממושכת של האומפרזול בגלל נזק אפשרי לעצמות.
הוא אמר שתוך שבועיים מהביקור הריפלוקס יעבור, אז הפסקנו את התרופה, ובאמת בדיוק אחרי שבועיים התינוק נרגע. אולי שווה לך לבדוק את זה.
כבר הייתי אצל אוסטאופטית

• הוסף לסימניות
אפשר את המספר של האוסטאופט.
אנחנו באותה סירה....

• הוסף לסימניות
עוד מישהו קיבל הוראה כזאת? לתת שעה קודם?

לא יודעת אם גלוי או סמוי
הייתי
אנחנו קבלנו הוראה חצי שעה לפני האוכל או שעתיים אחרי.
פעם ביום לתינוק בן חודש.

• הוסף לסימניות
הבן שלי סבל מרפלוקס בצורה קשה (היה לו רפלוקס סמוי)
אוסטאופט לא תמיד עוזר, הייתי אצל שתיים מאוד מוכרים, ולא ראיתי שיפור בכלל.
נתתנו לו אומפרזול, והפסקנו לו את זה באיטיות ברגע שהתחיל לאכול טחון, והמשכנו עם המטרנה AR.

• הוסף לסימניות
הגיוני שהתחלתי לתת לו את התרופה בראשון והמצב לא השתפר?
ובד"כ זה יותר גרוע בערב? היום למשל הוא היה רגוע מאוד כל הצהרים ובאזור 6-7 הוא התחיל עם בכיות/לא רוצה לאכול/לא נרדם.

• הוסף לסימניות
הבן שלי סבל מרפלוקס בצורה קשה (היה לו רפלוקס סמוי)
אוסטאופט לא תמיד עוזר, הייתי אצל שתיים מאוד מוכרים, ולא ראיתי שיפור בכלל.
נתתנו לו אומפרזול, והפסקנו לו את זה באיטיות ברגע שהתחיל לאכול טחון, והמשכנו עם המטרנה AR.

אשמח לטיפים בענין חוץ מהאומפרזול שאני כבר נותנת.
יש עוד משהו שיכול להקל על הרפלוקס גם אצל הבן שלי הוא סמוי והוא ממש משתנק תוך כדי שיעול

• הוסף לסימניות
הגיוני שהתחלתי לתת לו את התרופה בראשון והמצב לא השתפר?
ובד"כ זה יותר גרוע בערב? היום למשל הוא היה רגוע מאוד כל הצהרים ובאזור 6-7 הוא התחיל עם בכיות/לא רוצה לאכול/לא נרדם.
אני התחלתי לתת אתמול ככה שאין לי מושג אבל אני יכולה לומר שגם אני ראיתי היום תנודות. היה ממש ישנוני ואח''כ בכה ולא היה רגוע בכלל (פיצה אותי על הזמן שישן :) ) ואחר כך היה נינוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה