זה נורמלי שהוא פלט כמות גדולה אח"כ?בעיקרון אחרי עשרה ימים אמורים לראות שיפור, בד"כ כבר קודם רואים.
אני לא זוכרת אם יש זמן מסוים שצריך לתת, אולי לפני האוכל?
זה יכול לקרות. הוא כנראה פולט הרבה, ולכן מקבל את התרופה, נכון?זה נורמלי שהוא פלט כמות גדולה אח"כ?
פולט הרבה פעמים ביום אבל לא בכמות גדולה כמו בפעם הזאת.זה יכול לקרות. הוא כנראה פולט הרבה, ולכן מקבל את התרופה, נכון?
אני כבר לא זוכרת את הפרטים, לפני הרבה שנים נתתי את התרופה הזו, והיא עזרה מאוד.
אני מכירה 2 שהרופא נתן להם גם הוראה לתת את התרופה על קיבה ריקה. ולא קרוב מדי לארוחה.עוד מישהו קיבל הוראה כזאת? לתת שעה קודם?
את מתכוונת לרפלוקס סמוי?בכיות וסבל שאולי מצביעים על ריפלוקס
לא יודעת אם גלוי או סמויאת מתכוונת לרפלוקס סמוי?
היית אצל אוסטואופת?
כבר הייתי אצל אוסטאופטיתהרופא שלנו אמר לתת שעה לפני האוכל, ובנוסף הזהיר מנטילה ממושכת של האומפרזול בגלל נזק אפשרי לעצמות.
זה גרם לי לחפש פתרון אחר, והגעתי לאוסטאופט (אברהם סופר) לטיפול בריפלוקס.
הוא אמר שתוך שבועיים מהביקור הריפלוקס יעבור, אז הפסקנו את התרופה, ובאמת בדיוק אחרי שבועיים התינוק נרגע. אולי שווה לך לבדוק את זה.
אפשר את המספר של האוסטאופט.הרופא שלנו אמר לתת שעה לפני האוכל, ובנוסף הזהיר מנטילה ממושכת של האומפרזול בגלל נזק אפשרי לעצמות.
זה גרם לי לחפש פתרון אחר, והגעתי לאוסטאופט (אברהם סופר) לטיפול בריפלוקס.
הוא אמר שתוך שבועיים מהביקור הריפלוקס יעבור, אז הפסקנו את התרופה, ובאמת בדיוק אחרי שבועיים התינוק נרגע. אולי שווה לך לבדוק את זה.
אנחנו קבלנו הוראה חצי שעה לפני האוכל או שעתיים אחרי.עוד מישהו קיבל הוראה כזאת? לתת שעה קודם?
לא יודעת אם גלוי או סמוי
הייתי
אשמח לטיפים בענין חוץ מהאומפרזול שאני כבר נותנת.הבן שלי סבל מרפלוקס בצורה קשה (היה לו רפלוקס סמוי)
אוסטאופט לא תמיד עוזר, הייתי אצל שתיים מאוד מוכרים, ולא ראיתי שיפור בכלל.
נתתנו לו אומפרזול, והפסקנו לו את זה באיטיות ברגע שהתחיל לאכול טחון, והמשכנו עם המטרנה AR.
אני התחלתי לתת אתמול ככה שאין לי מושג אבל אני יכולה לומר שגם אני ראיתי היום תנודות. היה ממש ישנוני ואח''כ בכה ולא היה רגוע בכלל (פיצה אותי על הזמן שישןהגיוני שהתחלתי לתת לו את התרופה בראשון והמצב לא השתפר?
ובד"כ זה יותר גרוע בערב? היום למשל הוא היה רגוע מאוד כל הצהרים ובאזור 6-7 הוא התחיל עם בכיות/לא רוצה לאכול/לא נרדם.
הנושאים החמים