כללי אומרים כן לתחביב

• הוסף לסימניות
אני מוצאת את עצמי הרבה מציירת סתם כך להנאתי, לא מוצאת את עצמי יוצרת ויזואלים במחשב להנאתי, בלי לקבל ע"כ תמורה.
העיצוב הגרפי הוא אחד הדברים האהובים עלי ביותר, (לא סתם בחרתי בו כמקצוע) אז למה לא להכניס אותו למעגל התחביבים?
משום מה יש לי הרגשה שעבודה גרפית ללא תשלום היא בזבוז זמן. וזמן, כרגיל, אין לי.
שאלתי חברות למקצוע וראיתי שאני לא יחידה בתחושה הזו. לדעתי זה נכנס לנו למח בלי הצדקה, כמו אקסיומה שלא מחפשים לה הסברים.
מה דעתכם לעזור לי בנידון?

כוונתי לאתגר שבועי.
כן, כמו בפורומים השכנים.
אתגר כזה יכול להועיל לכולנו, לשפשף כמו שצריך ולתת מקום לתחביב.

אז מה אומרים?

• הוסף לסימניות
בעד!!!!

• הוסף לסימניות
ואת הראשונה לאתגר את כולם!!
יש לך רעיון?

• הוסף לסימניות
היה בעבר, אבל לא בסגנון של האתגרים השבועיים כמו בפורומים השכנים.

אני בעד!

• הוסף לסימניות
אולי בסגנון כזה?
אני אוהבת לשחק אם טיפוגרפיה וגם אם תמונות

קבצים מצורפים

• DSC03454.jpg
    1.4 MB · צפיות: 11
  • 1_167884989.jpg
    1.7 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נו, מי מביא אתגר, בא לי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פודינג וניל;1632652:
טיפוגרפיה לפסוק "במוצאי שביעית בן דוד בא"

אז הולכים על זה?

• הוסף לסימניות
אני לא אשתתף בתחרות משום שאני לא גרפיקאית:)
אבל מותר לי להציע לכם הצעה? רוצים קבלו לא רוצים, תתלוננו בהנהלה:)
אולי לעצב לוגו לאסם? ברמן תנובה. וכדומה? לבחור שם חברה ולעצב.
יאלה, מה אני מתערבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהלע;1632666:
אני לא אשתתף בתחרות משום שאני לא גרפיקאית:)
אבל מותר לי להציע לכם הצעה? רוצים קבלו לא רוצים, תתלוננו בהנהלה:)
אולי לעצב לוגו לאסם? ברמן תנובה. וכדומה? לבחור שם חברה ולעצב.
יאלה, מה אני מתערבת...

...

• הוסף לסימניות
אז מה הנושא?
מוכנה לקרב!!:D;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה