אומרים שיש פה מקום למתחילים...

• הוסף לסימניות
יעל בת 5 :p

Scan0003.jpg

• הוסף לסימניות
למתחילה שכזו יש פה מקום של כבוד!

• הוסף לסימניות
בשביל ילדה בת 5 זה לא פחות ממהמם.
תראו את הפרטים הידיים, את הפרופורציות גוף הקרובות לנכונות.
יפה!

• הוסף לסימניות
איזו מקסימה יעל!
כזו יצירה....

מצרפת את עבודתה של איילת כמעט בת 5.
1262792585.jpg

• הוסף לסימניות
בן כמה הבן?
לא להוציא פה לכולם את העינים בבקשה.

• הוסף לסימניות
כשרונות!
מה, ילדים של ציירים נולדים עם עפרונות במקום אצבעות?...:p

תשמרו להם את כל הקשקושים האלו (איך אני מעזה:eek:)- שהן תהינה ציירות על זה יהיה פריט הסטורי...

• הוסף לסימניות
איזה יופי איך הכישרון עובר במשפחה... אגב, אני לא סגור אם זה גנים, או שפשוט הילד רואה מבוגר שמצייר, נניח הורה, אח גדול וכד'. מנסה לחקות אותו, וממילא משתפר והולך כתוצאה מהנסיון העודף שלו על שאר בני גילו שלא חשופים כך לציור. מה דעתכם? גנים, נסיון או כשרון? ואולי שילוב של כל הגורמים יחד..?

• הוסף לסימניות
איזה יופי איך הכישרון עובר במשפחה... אגב, אני לא סגור אם זה גנים, או שפשוט הילד רואה מבוגר שמצייר, נניח הורה, אח גדול וכד'. מנסה לחקות אותו, וממילא משתפר והולך כתוצאה מהנסיון העודף שלו על שאר בני גילו שלא חשופים כך לציור. מה דעתכם? גנים, נסיון או כשרון? ואולי שילוב של כל הגורמים יחד..?
הייתי מוסיף התמדה ורצון ללכת יותר רחוק.

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: ybk

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה