אונטערן שטוהל - הצגה באידיש חוה"מ פסח ע"ט

מצב
הנושא נעול.
57434248_150634179306264_2450866453426313202_n.jpeg
12816969_541496379357627_528166709_n.jpeg

נערך לאחרונה ב:
אני חושב שהיום או מחר ההצגה הראשונה שלהם,
אז לא נורא אם נראה את הבמה, במילא אנשים יעלו הסרטות מההצגה בקרוב ממש....
היום עדיין חג שם
החג יוצא שם כשאצלנו מחר לפנות בוקר

ההפקה כאן בישראל.
אם יהיה עידכונים הם יעדכנו בקו שמספרו 0795160337
כמו כן אם יוכרז\ סופית על הקרנה לנשים הם ישלחו צינטוקים לכל מי שהאזין לקו.
יאלה כבר לא משנה אם יהיה או לא יהיה
העיקר תגידו תשובה סופית .

ההפקה כאן בישראל.
אם יהיה עידכונים הם יעדכנו בקו שמספרו 0795160337
כמו כן אם יוכרז\ סופית על הקרנה לנשים הם ישלחו צינטוקים לכל מי שהאזין לקו.
אני סומך על המילה שלך .
אתה נראה קרוב למארגנים אז תפעל להקרנה של הנשים
ואז תחריזו לנו תשובה סופית שיש:p

חושבים עלינו ה'אוריינס'.
גם אני חשבתי פעם שאומרים 'אוריינס' עם R אך מסתבר שזה בכלל 'אודיינס' עם D...
האנגלית שלהם כ"כ מתגלגלת שזה נשמע כמו R...... (אם אתה לא מאמין, חפש במילון....)

אל תשכחו שמאחורי הקלעים של ההפקה הגדולה אני עומד יחד עם לייזר נהוייז דרך נחמן פרוכטר ,ולידיעתכם אני חושב שראוי לעשות שידור חי גם בביתר עילית ולא רק בבני ברק, צריך לערב מישהו בנושא הזה

אל תשכחו שמאחורי הקלעים של ההפקה הגדולה אני עומד יחד עם לייזר נהוייז דרך נחמן פרוכטר ,ולידיעתכם אני חושב שראוי לעשות שידור חי גם בביתר עילית ולא רק בבני ברק, צריך לערב מישהו בנושא הזה

זה לא נראה שזה יעזור בכלל כי אם אין לנשים אז למה שיעשו עוד אחד לגברים?:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה