- הוסף לסימניות
- #1,341
בקליפ השני רואים שם בסוף שיש שם שתי סנדר אותו דבר מישהו יודע מה זה?בבקשה
?שמר על כבודו,
?איך הוא יתחפש
בקליפ השני רואים שם בסוף שיש שם שתי סנדר אותו דבר מישהו יודע מה זה?
מה הבעיה במה שכתבתי? זה נראה יותר מכובד ללכת עם בעקיטשע ושטריימל מאשר ללכת עם פאה ושמלה ארוכה...?
?
כאילו שאם הוא היה מתחפש, זה היה פוגע בכבודו?
באמת???
ממש לא.מה הבעיה במה שכתבתי? זה נראה יותר מכובד ללכת עם בעקיטשע ושטריימל מאשר ללכת עם פאה ושמלה ארוכה...
רואים אותו בתמונות של מאחורי הקלעים אז נראה שכן....מישהו יודע אם אהרן מינץ היה בהצגה?
כן. אבל נראה שהקיסר היה יוסי פרענקל.רואים אותו בתמונות של מאחורי הקלעים אז נראה שכן....
תסריט לי את הקטע של 2 הסנדרים ותספר מה הלך שם,תודה על כל הקליפים, אני לא מרגיש שירד לי החשק ללכת מחר, להיפך, עכשיו זה נראה הרבה יותר מעניין...
משהו יודע?של מי המנגינה בשיר האחרון שמאטי שר?
באינטערן שווערד היה משהו כזהתסריט לי את הקטע של 2 הסנדרים ותספר מה הלך שם,
נכון אך שם זה היה סנדר אחד ופה יש 2.באינטערן שווערד היה משהו כזה
יפה, אז תסריט את שתיהם, טוב?סנדר אחד זה מספיק בהחלט...![]()
![]()
סרטונים מהקישור
רואים זוועה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הטשונ'ט של השכונה1 //