אונטערן שטוהל - הצגה באידיש חוה"מ פסח ע"ט

מצב
הנושא נעול.
יש הפתעות לגבי ההצגה באמריקה שחקן ידוע שם הולך להציג שמה והם לא אומרים מי
תמיד יש שם הפתעות-מעניין מי יביאו עכשיו... יש לך עוד פרטים?
ו"אחלה" של שם משתמש:cool: ברוכים הבאים:)

מי זה המשתמש החדש בשם לייבי וויעדער?
הוא לא המקורי-מהסיבה הפשוטה שלייבי ווידער השחקן לא יודע עברית...:rolleyes:;)

;):rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:

vlcsnap-2019-03-22-03h57m17s190.png

העלתי באשכול שלו (לאלה עם הביקורת-אל תיכנסו:p:p)
אם את מתכוונת אלי, אז טעית בגדול!!!
אני דווקא כתבתי מתוך התלהבות שגם פה הוא מעניין את כולם........

אם את מתכוונת אלי, אז טעית בגדול!!!
אני דווקא כתבתי מתוך התלהבות שגם פה הוא מעניין את כולם........
חלילה! לא התכוונתי לאף אחד ספציפי! והתכוונתי בכלל לאלה שהעירו על התוכן של התמונות באשכול של זמרים בפורים...;)

נערך לאחרונה ב:
קראתי את ה"תזה" שלך מהעמודים הקודמים וכתבת שראית תמונה של מנורה
אפשר להעלות לכאן את התמונה הזו או שתגיד מאיפה לקחת זאת כי אין לי כח לחפש...
תודה.
כתבתי שראיתי תמונה של אונייה (לא של מנורה), מה שהזכיר לי בסיפור שקראתי שהוונדלים לוקחים את כלי המקדש באוניות לקרתגו.

אפשר הסבר מה ומי זה ה"דרשן"? ולמה הוא קבל את הכינוי הזה?
רק עכשיו ראיתי וקראתי את האשכול, ואני מציינת שהוא מרתק!
ילד רגיל עם אומץ יתירה שדורש דרשות
וההורים שלו מפיצים

לדעתי
אני לא מבין את ההורים, אבל הם לא שואלים אותי במילא:p;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה