מידע שימושי אוניברסיטה לתינוק - מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
האם הדגם הזה מוצלח? שווה את ההשקעה?
חשוב לי משהו שיעודד גם שכיבה על הבטן.
אשמח להמלצות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מוצלח מאד. הגמישות של כיוון הקשתות והפיצ'רים בשטיחון בהחלט מאפשרים עניין גם בשכיבה על הבטן.
אם שווה להשקיע או שעדיף להסתפק במשהו יותר פשוט- זה כבר עניין שלכם.
אישית קיבלתי מתנה ונהניתי מאד, אבל אם לא הייתי מקבלת כנראה שהייתי קונה משהו יותר פשוט.

• הוסף לסימניות
אוניברסיטה לתינוק :)
נבהלתי...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות.
האם יש המלצות לדגם נוסף במחיר יותר הגיוני?
חשוב לי שיהיה מספיק מענין גם על המשטח עצמו בשכיבה על הבטן.

• הוסף לסימניות
מי יודעת להגיד מה יותר מומלץ,
לא מבחינת חברה ומחיר אלא רק מבחינת צורת האוניברסיטה מה יותר כדאי,
זה:
1768980131861.png

או זה:
1768980209904.png

ואם יש למישהי רעיון לדגם מומלץ.

• הוסף לסימניות
לא בטוחה אבל לדעתי בגיל קטן זה פחות משנה שהילד מתחיל לזוז להסתובב סביב עצמו וכו אז עדיף את הראשונה
אם כי מתי שזה כבר קיץ אולי בשלב הזה שמים על הרצפה ישירות
בהצלחה

בעצם במחשבה שניה בראשונה גם יש לך יותר אופציה להזיז את המשחקים ע"פ הקשת וזה לדעתי ממש משמעותי - על הבטן וגם על הגב לפעמים זה נח אפשר גם להזיז את הקשתות עצמם שיהיו יותר נמכוות וכו
מדברת ממקם שיש לי בסגנון הזה של הראשון

• הוסף לסימניות
יש היום אוניברסיטות יהודיות
פחות קריטי לי,
לא בטוחה אבל לדעתי בגיל קטן זה פחות משנה שהילד מתחיל לזוז להסתובב סביב עצמו וכו אז עדיף את הראשונה
אם כי מתי שזה כבר קיץ אולי בשלב הזה שמים על הרצפה ישירות
בהצלחה

בעצם במחשבה שניה בראשונה גם יש לך יותר אופציה להזיז את המשחקים ע"פ הקשת וזה לדעתי ממש משמעותי - על הבטן וגם על הגב לפעמים זה נח אפשר גם להזיז את הקשתות עצמם שיהיו יותר נמכוות וכו
מדברת ממקם שיש לי בסגנון הזה של הראשון
אז את ממליצה על הראשון יותר מעל השני והשלישי?

הקטע בשלישי שהקשת לא מחוברת למשטח אני מתלבטת אם זה פלוס או מינוס..

• הוסף לסימניות
פחות קריטי לי,

אז את ממליצה על הראשון יותר מעל השני והשלישי?

הקטע בשלישי שהקשת לא מחוברת למשטח אני מתלבטת אם זה פלוס או מינוס..
אין ליהכרות אם השני והשלישי אמרתי לך את המעלות של הראשון שיש לי כמוהוט ואני מאד מאד נהנית....
תמיד את יכולה להוציא את הקשתות אם בא לך משטח חלק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה