אונקי שדורש אתחול במצב שזה עדיין מלא עם דברים טובים.

• הוסף לסימניות
ברשותי אונקי שלאחרונה כשאני מחבר אותו הוא דורש איתחול כזה : 1611090861812.pngדהיינו אני צריך לשחזר אותו ולא ניתן לשחזר אותו כמו שאר סוגי השיחזורים ששם הדיסק נפתח וכאן הוא עושה בעיות בטם יש למישהו תוכמה מועילה או עיצות הגונות (בחינם כמובן ) אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
תנסה להוציא ולהכניס שוב כמה פעמים או במחשב אחר, הרבה פעמים זה עוזר, ולא לעשות אתחול זה מוחק הכל

• הוסף לסימניות
לא להתחל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תוכנה לשחזור תציל את החומר בעזרת ה'

• הוסף לסימניות
אפשר לתקשר עם ה"בן אדם(?)"...
בתוכנה הנ"ל רקובה באם מישהו יודע איך עושים שיחזור במצב הקיים לפי מה שניסיתי הוא לא נתן לי.
ועוד אם מישהו יודע איך להפוך תוכנה הנ"ל לעברית (יש דרך ! רק שאני לא יודע איך) אשמח אם יעדכן כאן או עוד פיתרונות להנ"ל , בינתיים לא פותרה הבעיה...
ב-ת-ו-ד-ה...

• הוסף לסימניות
עזוב את התוכנה ההיא סתם בזבוז זמן.
כנראה אפשר להפוך לעברית אתה צריך להגיע להגדרות אישכהו, זה אמור להיות שם.

• הוסף לסימניות
הבנתי אבל כוונת שאלתי מה זה ה"ניהול דיסקים" שעליו דיברת שעלי לצל"מ..?

• הוסף לסימניות
הפעלת הקובץ הזה יפתח לך את ניהול דיסקים
אפשר לקפוץ על האשכול?
הכונן החיצוני שלי משמיע רעשים
ופשוט לא מוצג במערכת
יכול להיות שחסמו אותו עם וירוס? או שיש איזושהי בעיה
היתה תכנה שכן ראתה את הקבצים אבל דרשה תשלום
יש תכנה חינמית וטובה לשחזור?

• הוסף לסימניות
אפשר לקפוץ על האשכול?
הכונן החיצוני שלי משמיע רעשים
ופשוט לא מוצג במערכת
יכול להיות שחסמו אותו עם וירוס? או שיש איזושהי בעיה
היתה תכנה שכן ראתה את הקבצים אבל דרשה תשלום
יש תכנה חינמית וטובה לשחזור?
אין חינמית טובה. יש תוכנות עם פריצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה