- הוסף לסימניות
בית חב"ד של
שלום רב, יש מצב שבאמצע טבת יהיה מניין בשבת בהלשטאט?אם זה רלוונטי עבורכם, בשבת פר' שמות ובימים שלאחריה יהיה בע"ה מנין בבית חב"ד בזלצבורגלנד, ידוע לי על קבוצה שתהיה שם.
בית חב"ד של
שלום רב, יש מצב שבאמצע טבת יהיה מניין בשבת בהלשטאט?אם זה רלוונטי עבורכם, בשבת פר' שמות ובימים שלאחריה יהיה בע"ה מנין בבית חב"ד בזלצבורגלנד, ידוע לי על קבוצה שתהיה שם.
לא אבל באזורים של הסקי כבר יש התארגנותיש מצב למניין בשבת בהלשטאט באמצע החורף?
בבאדישל יש סיכוי שיהיה מניין בשבת באמצע טבת? אנחנו שוקלים איפה לסגור סופ"ש במחיר לא מטורף כמו בהלשטאט אבל לא בזלצבורג כי אמרו לנו שזה לא מקום הכי ציורי וכו' מה אתם אומרים?לא אבל באזורים של הסקי כבר יש התארגנות
אשמח ממש לפרטיםלא אבל באזורים של הסקי כבר יש התארגנות
כולנו נשמח לקבל מידע בכדי לדעת לסגור מעכשיו צימר באזור שיהיה עוד יהודים...נחמד לשהות בשבת בסביבת יהודים וכך יהיה מניין...אשמח ממש לפרטים
whoprog1 בגמייל
שבוע טוב.כולנו נשמח לקבל מידע בכדי לדעת לסגור מעכשיו צימר באזור שיהיה עוד יהודים...נחמד לשהות בשבת בסביבת יהודים וכך יהיה מניין...
מה שעש בפרשת שמות זה רק בבית חב"ד זלצבורג? האזור שם הוא מעניין וציורי?שבוע טוב.
ביררתי מול בית חב"ד האיזורי, לא תמיד מצליחים לאסוף מנין וקשה לדעת מראש.
בשבת פר' שמות אמור להיות מנין וסעודות ביד רחבה והם גם מסייעים במציאת מקומות לינה בסביבה.
סליחה... מה "שיש"מה שעש בפרשת שמות זה רק בבית חב"ד זלצבורג? האזור שם הוא מעניין וציורי?
לא בעיר זלצבורג אלא בכפר בחבל זלצבורג. כפר בשם מאריאפר. לא מוכר לי מקרוב.מה שעש בפרשת שמות זה רק בבית חב"ד זלצבורג? האזור שם הוא מעניין וציורי?
זה בית חב"ד רשמית?לא בעיר זלצבורג אלא בכפר בחבל זלצבורג. כפר בשם מאריאפר. לא מוכר לי מקרוב.
כןזה בית חב"ד רשמית?
משהו יודע האם זה מקום ציורוי ומעניין לשהות שם בשבת? או לשהות שם בכלל כל הסופ"ש...?!לא בעיר זלצבורג אלא בכפר בחבל זלצבורג. כפר בשם מאריאפר. לא מוכר לי מקרוב.
יש אפשרות לשאול משהו בפרטי?בשלדמינג יש סיכוי טוב למניין בסוף ינואר
אנחנו 3 גברים שחושבים להיות בסופ"ש פרשת שמות בהרים אוסטריה ואנחנו רוצים לשהות באזורים ציוריים ומעניינים עם נוף! אבל גם במקום שיש סיכוי טוב שיהיה עוד יהודים למיניין בשבת.. משהו יכול להמליץ לנו על מסלול מעניין מיום חמישי בוקר ועד ראשון ערב?!משהו יודע האם זה מקום ציורוי ומעניין לשהות שם בשבת? או לשהות שם בכלל כל הסופ"ש...?!
תנאי ראשון בכל מקום שהוא - למצוא דירה מותאמת לשבת ושלא יהיה בעיית תחומים בדרך למקום התפילה.בשלדמינג יש סיכוי טוב למניין בסוף ינואר
על איזה אזור אתה ממליץ? אבל ציורי....תנאי ראשון בכל מקום שהוא - למצוא דירה מותאמת לשבת ושלא יהיה בעיית תחומים בדרך למקום התפילה.
תנאי ראשון בכל מקום שהוא - למצוא דירה מותאמת לש
מה אומר מותאם, חוץ מלוודא שמבטלים את הסנסורים של התאורה ?תנאי ראשון בכל מקום שהוא - למצוא דירה מותאמת לשבת ושלא יהיה בעיית תחומים בדרך למקום התפילה.
לא בטוח שבחודש טבת יש הרבה על מה לבנות, כי מזג האוויר לא מאוד ידידותי, ובשבת זה יכול לגרום לקשיים נוספים, אני ארגנתי לקבוצה שנוסעת בדיוק באותו שבוע והם רצו מקום ציורי ואחרי הרבה חישובים והתלבטויות החליטו שהכי טוב ללכת על בטוח ולשהות בצל בית חבד כדי לחסוך מראש כל תקלה שעלולה לצוץ.אנחנו 3 גברים שחושבים להיות בסופ"ש פרשת שמות בהרים אוסטריה ואנחנו רוצים לשהות באזורים ציוריים ומעניינים עם נוף! אבל גם במקום שיש סיכוי טוב שיהיה עוד יהודים למיניין בשבת.. משהו יכול להמליץ לנו על מסלול מעניין מיום חמישי בוקר ועד ראשון ערב?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //