אוסף דרייברים

• הוסף לסימניות
היי חברים.

מיודענו היקר מר שי מנתיב העלה לפורום נתיב בעבר תוכנה שמכילה בתוכה אוסף דרייברים עצום.

וז"ל המודעה: לאור מספר אשכולות שהיו כאן לאחרונה ולאור הצורך התמידי במציאת דרייברים.
מצאתי ברשת דיסק מעניין של אוסף דרייברים המתאים למעל ל 400.000 סוגי חומרה שונים.
הדיסק כולל בתוכו תוכנה נוחה לניהול ולחיפוש והתקנת דרייברים.
את התוכנה תרגמתי לעברית וארזתי את הדיסק מחדש. והוא מובא לכם כאן להורדה.
ההורדה היא משרתי דרופבוקס הפתוחים כברירת מחדל ללקוחות.
מדובר בהורדה של 9 חלקים 300 מגה כל חלק. בסך הכל 2.3 ג'יגה.
יש להוריד את כל החלקים להכניס אותם לתיקיה אחת
ולאחר מכן ללחוץ לחצן ימני על הקובץ הראשון וללחוץ חלץ לכאן.
על מנת לפתוח את התוכנה יש להפעיל את הקובץ start לאחר שהתוכנה תפתח ניתן לסגור את החלון השחור שנפתח.

מקור: http://forum.enativ.com/viewtopic.php?f=4&t=3037

אם יש לכם בעיה עם דרייבר או שהוא חסר לכם,
אז תנו קרדיט לשי, ותשתמשו במה שהוא העלה.

• הוסף לסימניות
א. יש כבר 101 עדכונים של התוכנה הזו.
ב. זה לא בדיוק אמין, בפרט לאנשים שלא מבינים.

• הוסף לסימניות
הא, טוב.. :(

:D

• הוסף לסימניות
אגב... זה האתר שלהם, הגירסה להורדה מדרופבוקס היא גירסת 2010, אם יורידו עכשיו הרבה אנשים זה יסגר לפרק זמן, יש גירסאות חדשות יותר שגם הם בעברית, התוכנה מלאה בשגיאות וכו'
בכל אופן למעונינים, הנה קישור מגנט לגרסה האחרונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1241449:
אגב... זה האתר שלהם, הגירסה להורדה מדרופבוקס היא גירסת 2010, אם יורידו עכשיו הרבה אנשים זה יסגר לפרק זמן, יש גירסאות חדשות יותר שגם הם בעברית, התוכנה מלאה בשגיאות וכו'
בכל אופן למעונינים, הנה קישור מגנט לגרסה האחרונה
זה עדיין לא הגירסה האחרונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1241459:
זה עדיין לא הגירסה האחרונה...

אז אולי תעלה לכאן...
ותחסוך לעצמך כאב ראש... :)

• הוסף לסימניות
זה הקישור באתר שלהם.
יש גירסה חדשה יותר? איפה היא מפורסמת? למה באתר התוכנה זה מופיע להורדה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1241460:
אז אולי תעלה לכאן...
ותחסוך לעצמך כאב ראש... :)
זה לפעמים רק מוסיף כאב ראש... מה תעשה במקרה שהוא יעדכן לך את הדרייבר של הUSB לדרייבר לא נכון ולא תוכל להכניס שום USB למחשב? (וזה כבר קרה עם התוכנה הזו לא פעם ולא פעמיים..., מניסיון אישי).

נכתב ע"י משיקו;1241461:
זה הקישור באתר שלהם.
יש גירסה חדשה יותר? איפה היא מפורסמת? למה באתר התוכנה זה מופיע להורדה?
מה-3.3.14:
magnet:?xt=urn:btih:7F9EB06BCD3DBB913245D5CF5ED9AABAC36D5FFB&dn=driverpack+solution+14+r411+driver+packs+14+03+3&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337

7.5GB.

הקישור הזה לא אומר שאני ממליץ על השימוש בזה, כי ממש לא...

• הוסף לסימניות
לא הולך לי עם הקישור הזה, כנראה שאני לא מצליח להעתיק אותו טוב, אולי תביא אותו כמו שאני שמתי דהיינו כך,
תודה מראש!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 44.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
קח אחר:
כאן

הראשון חסום לאורחים (אם אתה קצת מתמצא בטורנטים).

• הוסף לסימניות
האשכול לפורום נתיב שהובא כאן הינו אשכול ישן מאוד ובוודאי שהגירסה בו אינה עדכנית. חברי פורום נתיב קיבלו מידע לגבי גירסה עדכנית של האוסף הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s_h;1241706:
האשכול לפורום נתיב שהובא כאן הינו אשכול ישן מאוד ובוודאי שהגירסה בו אינה עדכנית. חברי פורום נתיב קיבלו מידע לגבי גירסה עדכנית של האוסף הנ"ל.

נ.ב אני מתנצל מראש בפני פרסומון שנאלץ לקרוא שוב את המילה נתיב שהיא כצנינים בעיניו גם כאשר הנושא אינו קשור כלל לתוכנת נתיב.
שי היקר, מתי ראית שכתבתי משהו נגד נתיב?

• הוסף לסימניות
אולי הוא התכוון ל'מקצוען'... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1241738:
שי היקר, מתי ראית שכתבתי משהו נגד נתיב?

היה אשכול ארוך על נתיב שזכור לי שכתבת שם דברים לא נעימים על נתיב ולא לגמרי בצדק. אבל אני מחזיר את מילותי. יתכן גם שטעיתי עם משתמש אחר. אני מקווה שתקבל את התנצלותי.

• הוסף לסימניות
מקבל.
לא נפגעתי, פשוט רציתי לדעת מתי כתבתי משהו נגד נתיב, כי לי זכור שלקוחות שמתייעצים איתי, ואני חושב שמספיק להם נתיב אני מפנה אותם לנתיב.

• הוסף לסימניות
אז טעיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה