אוסף הפרצופים הראשון שלי

• הוסף לסימניות
חייב להיות הבן שלך
אין לו שבוע וכבר אומר שמע ישראל, חושב על העולם, ועוד יותר תוקע לנו עין עין
אבל איך יצא בישן מסתיר את הפנים????

• הוסף לסימניות
אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1211321:
חייב להיות הבן שלך
אין לו שבוע וכבר אומר שמע ישראל, חושב על העולם, ועוד יותר תוקע לנו עין עין
אבל איך יצא בישן מסתיר את הפנים????

חשבתי שהוא מתאמן לברכת כהנים...

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!!!!!
את לא בקטע שקצת לנוח?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שצריך לדרוש מהביטוח לאומי הארכת חופשת הלידה לצלמות- בעוד שבועיים מהמקובל:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1211342:
אני חושבת שצריך לדרוש מהביטוח לאומי הארכת חופשת הלידה לצלמות- בעוד שבועיים מהמקובל:)

זה לא ממש נראה לי יעזור..
ומירלה ממש מתוק!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1211342:

זה לא יספיק...
זה הכיף של סטודיו בבית- פשוט מחכים שהאדון יהיה בקטע לצילומים

• הוסף לסימניות
שיגעוון!!!
איזה כשרון להוציא מפיהוקים ועצבנות כזאת יצירה...

• הוסף לסימניות
ואי מתוקי האיש הקטן
מזכיר לי את ההיתלהבות שלי
( אני חיכתי 6 בנות...

• הוסף לסימניות
מתוק,
חייב להתחיל עם סדרת פרצופים כדי להצטרף למשפחה..

• הוסף לסימניות
סוף סןף ניובורן אחד שלא יישן!
איזה מותק של תינוק! בלע"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה