אוסף קליפים היסטוריים

הסרטות

ש למישהי הסרטות על שריפות של ספרים יהודיים וכד'. (כמו בשואה וכו'..)?? דחוף!!!!!

לכבוד י"ט כסלו

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
נכתב ע"י אידיש קינד;2356857:
לפי התגובות לא נראה שהיכרתם את פייבל'ה...
ואולי אתם כן צודקים?

ממש לא הכרתי, אבל נראה לי שאסור לעצבן אף אחד גם אם כווווווווולם רגילים שהוא חטאת הקהל.:mad::mad::mad:

פייבלה הצדיק, היסטוריה שנעלמה. נו איך חוזרים לימי הילדות קצת ?

היסטורי

לרגל הריסת בית כנסת ויזניץ בבני ברק
מצוב קליפ של הרב ואנר זצוק"ל מדבר בחנוכת הבית של הבית כנסת שנהרס בימים האחרונים
לרגל הריסת ביהמ"ד הגדול ויזניץ ב"ב יוצא סרט נדיר מחנוכת הבית לבנין הביהמ"ד הגדול מנאום הכבוד של מרן פוסה"ד הגר"ש ואזנר זי"ע י סיון תשמ"ג
תזכורת יש לי פעמון

קבצים מצורפים

• videoplayback (17).mp4
    17.1 MB · צפיות: 197
נכתב ע"י חיימיענקל;2362578:
לרגל הריסת בית כנסת ויזניץ בבני ברק
מצוב קליפ של הרב ואנר זצוק"ל מדבר בחנוכת הבית של הבית כנסת שנהרס בימים האחרונים
לרגל הריסת ביהמ"ד הגדול ויזניץ ב"ב יוצא סרט נדיר מחנוכת הבית לבנין הביהמ"ד הגדול מנאום הכבוד של מרן פוסה"ד הגר"ש ואזנר זי"ע י סיון תשמ"ג
תזכורת יש לי פעמון

האיכות, לא משהו.

אבל באמת מיוחד!!!

לרגל יום היארצייט של המגיד הירושלמי שחל בשבוע שעבר.

קבצים מצורפים

• הרב שבדרון שלום - תהלים וקבלת עומ'ש בכינוס דגל התורה ?.wmv
    13.9 MB · צפיות: 141
האם יש למישהו וידאו של...
לונדון מופצצת במלחמת העולם?
וכמו כן את הטיטאניק טובעת
תודה מראש

נכתב ע"י אידיש קינד;2356857:
לפי התגובות לא נראה שהיכרתם את פייבל'ה...
ואולי אתם כן צודקים?

אולי תשתף אותנו באמת בפרטים אודות הדמות המעניינת?

קשור לפייבל'ה ורויזל'ה?

אשמח למי שיוכל להעלות את גלי הצונאמי שהיו בהודו

נכתב ע"י ללינקה;2372034:
אשמח למי שיוכל להעלות את גלי הצונאמי שהיו בהודו

בבקשה ...
דרך אגב היום מציינים בעולם 12 שנה מהאירוע
ביפן, אינדונזיה, תאילנד ומדינות נוספות, מציינים 12 שנים לאחד מאסונות הטבע הגדולים בעולם • קרוב ל-300,000 בני אדם נספו בצונאמי העוצמתי ביותר שתועד אי פעם • בפנים: תיעוד מרגעי האימה ההם

קבצים מצורפים

• צונאמי הגדול ביפן (1).mp4
    20.9 MB · צפיות: 256
נכתב ע"י חיימיענקל;2372053:
בבקשה ...
דרך אגב היום מציינים בעולם 12 שנה מהאירוע
ביפן, אינדונזיה, תאילנד ומדינות נוספות, מציינים 12 שנים לאחד מאסונות הטבע הגדולים בעולם • קרוב ל-300,000 בני אדם נספו בצונאמי העוצמתי ביותר שתועד אי פעם • בפנים: תיעוד מרגעי האימה ההם

איזה עוצמה, פשוט לא יאמן!!!!!!!

רק עכשיו ראיתי את ההודעה יישר כח!

מהארכיון: צפו באהבת ישראל של הרב עובדיה יוסף זצ"ל

"אני לא בכיתי כשאמרתי 'ה' מלך'. הם בכו. איזה עם ישראל! מי כעמך ישראל! אלה אנשים צדיקים וקדושים". קטע ארכיוני של מרן זצ"ל
צפיה חובה!!!

קבצים מצורפים

• 9159_ee85a1ad77ef735.mp4
    11.6 MB · צפיות: 191
קודם כל תודה רבה להוגה האשכול המדהים
אני מחפשת חומר על כיבוי שריפות בעבר וכן התחבורה בעבר מי שיוכל להעלות או לשלוח לי למיל אשמח מאד מאד
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לאחרונה האשכול הזה נרדם .

תזכורת יש לי פעמון

קבצים מצורפים

• קבר הרמבם לפני 80 שנה.mp4
    23 MB · צפיות: 151

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה