נכתב ע"י חיימיענקל;2440973:זה לא נראה בר אילן אם מישהו יכול לזהות את המיקום המדויק
תודה מראש
נכתב ע"י חיימיענקל;2440973:זה לא נראה בר אילן אם מישהו יכול לזהות את המיקום המדויק
תודה מראש
נכתב ע"י חיימיענקל;2448298:שמו לב לכמות הצילוצלים זה פשוט מוציא את החשק להעלות לפה חומר היסטורי
עכשיו אני מבין למה כל הקדומים שפעם כיכבו פה הרבה כמו דייג וטראמפ ועוד שמות שהפסיקו לעלות ורק אני נשארתי פה בודד חוץ מיענער ועוד כמה שעוד מעלים פה שם
פורמט פקטורינכתב ע"י יענער;2448485:כל מילה פנינה...
יש למישהו אתר טוב לכיווץ קבצי וידאו אונליין?
יש לי דברים טובים ואני לא מצליח להעלות בעקבות משקל חריג (השמנת יתר)
נכתב ע"י חיימיענקל;2440308:לאחרונה לא עולים פה דברים מענינים כי כמויות ההורדות לא תואמות את כמות הצילצולים
אז תיקחו בחשבון מה שיותר צילצולים יביא תוכן יותר מעניין
והפעם סרט היסטורי מההפגנות ברחוב בר אילן חורף תשנ"ה
שימו לב כל גווני הקשת נראים
ממש לא נראהנכתב ע"י cofix;2441006:לדעתי זה ממש על הצומת פינת שמואל הנביא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים