כללי אוסף של יותר מ500 אקשנים לפוטושופ בשבילכם...

• הוסף לסימניות
על כל אקשן כתוב בדיוק מה הוא עושה.
תהנו :)

קבצים מצורפים

• Adobe Photoshop Actions Collection (04.05.2014).rar
    7.1 MB · צפיות: 92
  • הוסף לסימניות
תודה!!
חבל שהוא לא תומך לפוטושופ בעברית :(

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה
(רק חבל שזה באנגלית:()

• הוסף לסימניות
לא הורדתי את הקובץ אבל אם הוא רק 'כותב' על כל אקשן מה הוא עושה זה לא כ"כ נוח, יש אתרים שמראים תמונה ליד כל אקשן בדיוק מה הוא מבצע ותמונה אחת שווה יותר מאלף מילים... תודה רבה בכ"א על השיתוף!

• הוסף לסימניות
חבל שיש לכם תלונות :(
(תמיד עדיף מלא כלום, רוצים רמת שיתוף גבוהה? פרגנו! במיוחד שההערות לא ישנו דבר)

• הוסף לסימניות
באמת, כמה הערות...!
מישהו ישב וטרח והעלה ממחשבו בנדיבות לב וזה מה שמוצאים לכתוב לו.

• הוסף לסימניות
שלא מבינו אותי לא נכון!!!
אם שמתם לב התגובה שלי ערוכה!
קודם כל כתבתי לו תודה! ולא הסתפקתי רק עם צלצול!
אחרי שפתחתי את זה והתכזבתי (ברור ברור שלא באשמתו רק באשמתי ששיש לי תוכנה בעברית) כתבתי חבל!
ואני אומרת שוב תודה תודה לפופקו על המאמץ הגדול,, תמיד הוא מפתיע לנו!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 3d photo.jpg
    KB 198.9 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
זה לשימוש מסחרי?

• הוסף לסימניות
רוב האקשנים פה זה לעיבודי תמונות וצבע.
מצ"ב קובץ עם תצוגה לחלק מהאקשנים פה שהפעלתי.
ותודה לפופקו.

קבצים מצורפים

• תצוגת אקשנים.rar
    4.7 MB · צפיות: 83

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה