נכתב ע"י *לאה;411284:באיזה נושא, איזה סוג, וקטורי, צבעוני/ש"ל, ומה זה שבלונות?
יש לי מאגר קבצים של בערך 25 ג'יגה, ממה להתחיל?![]()
נכתב ע"י lelor;411367:ואיך בדיוק תעבירי לי את ה25 ג'יגה?
חחחחח הלוואי
אני צריך שיהיה לי מאגר במקום כל פעם ליצר משהו או לחפש באינטרנט מחדש...
בעיקרון אני מחפש משהו ויקטורי
הבעי'ה היא זמן!נכתב ע"י shilat;411444:יש לי 4 גיגה של כל הוקטורי למניהם...הכל!!
כל פעם אני חושבת איך להעלות.. אם רק הייתה אפשרות..
זה כן ואם יש בעיה בקובץ ראר אחד הכל הלך.. הוא לא יחלץ את השאר..נכתב ע"י *לאה;411460:הבעי'ה היא זמן!
לחפש, למיין, לפרק לחבילות קטנות, לכווץ, להעלות אחד אחד ולחכווווווווות, שעות...![]()
נכתב ע"י *לאה;411456:העברתי לך אותם דרך הקישורים הנ"ל, חחחחחח...
משם הורדתי את ה-25 ג'יגה שלי למחשב, כל פעם קצת, כך בניתי מאגר.
ועד שתגיע ל-25 ג'יגה מעלה לך כמה (מאות) מגות![]()
נכתב ע"י shilat;411444:יש לי 4 גיגה של כל הוקטורי למניהם...הכל!!
כל פעם אני חושבת איך להעלות.. אם רק הייתה אפשרות..
נכתב ע"י *לאה;412737:ניסיתי להעלות לקישור של trew, חיכיתי שעה,
בסוף יצאה הודעת שגיאה, סורי, זה לא עובד...
החסד הבא, בע"ה, כשאמצא זמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים