בקשה אוספים היום/ מחר חבילה ממודיעין? מוכנים לאסוף גם לנו בתשלום סמלי?

• הוסף לסימניות
יש לנו 2 חבילות במודיעין
אחת ב מתוק בלב (לשם 71)
ואחת בגמד והענק עמק החולה 32 (מרכז שרבט)

אם יש לכם חבילה באחד מהמקומות הללו
ומוכנים לעשות חסד ולקחת את שלנו ג"כ בתשלום סמלי
נודה לכם מאוד
(אין לנו רכב, וגם לא נוהגים כך שלא הגיוני מבחינתנו להגיע לשם...)

אפשר לתייג ולעבור לאישי
אפשר גם במייל c08963963 ג'מייל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
גם לי יש חבילה בגמד והענק שאני ישמח מאוד אם מישהו יאסוף לי....

• הוסף לסימניות
גם לי יש חבילה בגמד והענק שאני ישמח מאוד אם מישהו יאסוף לי....

• הוסף לסימניות
הייתם רוצים להתחלק שלושתינו במונית?

• הוסף לסימניות
הלוך חזור 100 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני לוקחת בתשלום של 10₪ לחבילה.
במידה ולא תסתדרו
אפשר לפנות למייל ng4112732 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
אני לוקחת בתשלום של 10₪ לחבילה.
במידה ולא תסתדרו
אפשר לפנות למייל ng4112732 בג'ימייל
תודה רבה!
שלחתי לכם באישי פרטים
מספיק מס' חבילה או שצריך גם יפוי כח?

• הוסף לסימניות
לי יש בחנות: פארטיק בכתובת קיפודן 24 מודיעין-מכבים-רעות
אשמח אם יש מי שיוצאת לשם אפילו בתשלום סימלי.

• הוסף לסימניות
המוכר יתן שיוציאו לו חבילות של כל תושבי מודיעין??? ;)
לפני מס' ימים לקחתי חבילה מאדם שאסף עבורי והרכב שלו היה נראה כמו נקודת חלוקה, לדבריו הוא אסף ל-17 אנשים!!!
לא מבין למה חברות השילוח חושבות שיש קשר בין מודיעין למודיעין עילית (ובוודאי לחנות הגמד והענק שנמצאת אי שם במקום לא נגיש)

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי הודעה על חבילה שהגיעה למודיען לחנות גמד והענק והתכתבתי איתם במייל וביקשתי שישלחו לי למודיעין עילית והגיע אחאי כמה ימים לזול סטוק בקרית ספר

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי הודעה על חבילה שהגיעה למודיען לחנות גמד והענק והתכתבתי איתם במייל וביקשתי שישלחו לי למודיעין עילית והגיע אחאי כמה ימים לזול סטוק בקרית ספר
עם מי התכתבת עם חברת המשלוחים? עלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
עם חברת המשלוחים HFD בהודעה שהם שולחים למייל יש אפשרות להתכתב איתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה