עזרה אוף, די כבר עם הפרסומות האלה בתחילת כל וידאו

• הוסף לסימניות
איך מורידים את זה אני לא מוצא את האיקס

קבצים מצורפים

• 1761879614968.png
    1761879614968.png
    KB 100.1 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
זה הדרך לממן את האתר...

• הוסף לסימניות
יש תוספים להסתרת פרסומות
לא אומר ש @הכלבויניק - יאהב את זה
אבל זה אפשרי
זה לא עוזר לסרטוני פרסומת
לא אתן קישורים
אבל יש תוספים כאלו
והם פתוחים בנטפרי

• הוסף לסימניות
ברור! ללא ספק.
השאלה היא הפרופורציה...
ליתר דיוק
המשוואה המדויקת והמורכבת
בין מיקסום האפשרות לפרסם - ומקסום רווחים
ומנגד - לשמור על מראות סבירה - שהמשתמשים ישתמשו ולא יברחו מרוב פרסומות...

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק
הבעיה העיקרית שזה באשכול עם כמה סרטונים יש את אותה פרסומת בכל סרטון, זה ממש מוציא את הטעם להמשיך לראות.
ואולי באמת בגלל זה כדאי שכל המשתמשים יעלו גם קובץ זיפ למרות ההורדה והחילוץ, זה יהיה קצת יותר קל.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה בזה? זו פרסומת שמופיעה בראש העמוד, במובייל. בכוונה.

• הוסף לסימניות
אין לי שום בעיה כי אני סה"כ אורח כאן בפורום והפורום הזה שייך לכם, אבל אני משתמש אם מכיר של הדרן וכל פעם הפרסומת הזאת (הענקית) קופץ לי וזה ממש מציק להשתמש ככה, ואני מאמין שיש עוד משתמשים בפורום אם טלפון כזה גלקסי / סמארטפון / אייפון, ויש מצב שגם להם זה מציק הדבר הזה - אבל תעשו מה שאתם חושבים
נ. ב. עכשיו באמצע שהקלדתי קפץ לי פרסומות וזה קפץ בדיוק איפה שהמקשים שלי, ולחצתי על הפרסומת (לא התכוונתי ללחוץ על הפרסומת) וזה נכנס לפרסומת, ואתם יודעים מה קורה כשנכנסים לפרסומת תוך כדי שאתם כותבים פוסט, צריך להקליד מהתחלה, אז לצומת לבכם

• הוסף לסימניות
אין לי שום בעיה כי אני סה"כ אורח כאן בפורום והפורום הזה שייך לכם, אבל אני משתמש אם מכיר של הדרן וכל פעם הפרסומת הזאת (הענקית) קופץ לי וזה ממש מציק להשתמש ככה, ואני מאמין שיש עוד משתמשים בפורום אם טלפון כזה גלקסי / סמארטפון / אייפון, ויש מצב שגם להם זה מציק הדבר הזה - אבל תעשו מה שאתם חושבים
נ. ב. עכשיו באמצע שהקלדתי קפץ לי פרסומות וזה קפץ בדיוק איפה שהמקשים שלי, ולחצתי על הפרסומת (לא התכוונתי ללחוץ על הפרסומת) וזה נכנס לפרסומת, ואתם יודעים מה קורה כשנכנסים לפרסומת תוך כדי שאתם כותבים פוסט, צריך להקליד מהתחלה, אז לצומת לבכם
אתה מדבר על פרסומת קופצת או על הפרסומת בראש העמוד? אשמח לצילומסך להבין על מה אתה מדבר.

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על פרסומת קופצת או על הפרסומת בראש העמוד? אשמח לצילומסך להבין על מה אתה מדבר.
הפירסומת בימים האחרונים של מחסני חשמל מיועדת למי שיושב מול הטלוויזיה, נראה לי פחות מתאים לפורום חרדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה