:( אוף! חולצה חדשה וכבר כתמי שזיף. הבו עיצה

• הוסף לסימניות
חולצת פולו פסים לבן אפור כחול
רק אתמול הוא חידש אותה. ובצהרון חילקו שזיף :cool: (אצלי פרות קיץ עם סינר....)
וזהו 5 כתמים אמנם קטנים אך לא ירדו בכביסה וממש מעצבנים. דוקא על הפס הלבן (חוקי מרפי...)
בקיצור
כואב לי כי זה סט עם אח הקטן.
יש רעיון עם נסיון??
עכשיו זה תלוי בשמש אך לא נראה לי שהיא תרפא...
אשמח לכל עצה.

הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
איזה חומרים להורדת כתמים כבר ניסית?

• הוסף לסימניות
עדין כלום.
בלילה הכנסתי למכונה ולא ראיתי סימני כתמים סתם חשבתי לכלוך מהגן...
וכשהוצאתי לתליה גיליתי שמדובר בכתמים אפורים של פרי קיץ.
כעת זה בשמש אולי ידהה משהו למרות שלא בכיוון.
ומיד אח"כ אכניס שוב למכונה לפי העצות שאקבל כאן....

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ

• הוסף לסימניות
המליצו פה בעבר על סנץ מוריץ.
אצלי זה עזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;1302036:
המליצו פה בעבר על סנץ מוריץ.
אצלי זה עזר.

סנט מוריץ נקודתי ואז שוב למכונה?
לכמה דקות לתת לחומר לשבת על הבגד?

• הוסף לסימניות
לדעתיתנסי קודם סנו אוקסיגן ורק אח"כ אם לא ילך תעברי לסנט מוריץ

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לנסות קודם חומרים ידידותיים יותר.
יש לי סבון מוצק של יעקובי- אסטוניש לבגדים.
עושה פלאים, וב"ה לא ראיתי נזקים.
(לעומת אוקסיג'ן וכד' שעושים חורים / מורידים צבע כשהם נשארים מס' דקות יותר על הבגד.)

• הוסף לסימניות
אם זה על הלבן, אולי אפשר לנסות בזהירות עם מעט אקונומיקה על קצה קיסם אוזניים?
כדאי לנסות קודם במקום נסתר.
היעילות תלויה גם בסוג הבד. לחולצות גבריות האקונומיקה מצויינת אצלי. לחולצות טריקו לא. הכתם לא יורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה