אוף! תגידו איך מורידים את גלאט ג'ובס ממני???

• הוסף לסימניות
חברה ביקשה שאעשה לה טובה ונתנה את המייל שלי.
היא- כבר שלושה חודשים מסודרת בעבודה, והמייל שלי עדיין מפוצץ מהם:mad:
שלחתי מיילים שיפסיקו. וכאילו דיברתי לקיר סליחה, למסך המחשב.
זה כבר ממש מעצבן מה עושים?

• הוסף לסימניות
אין לי עיצה עבורך, אבל מניסיון, בדרך כלל ברגע שמופסק המנוי- מופסקת גם שליחת המיילים. אם את עדיין מקבלת מהם מיילים, ייתכן מאד שחברתך עדיין משלמת בגין המנוי, תפני אליה, כך יהיה לה אינטרס לטפל בנושא כמה שיותר מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;870458:
אין לי עיצה עבורך, אבל מניסיון, בדרך כלל ברגע שמופסק המנוי- מופסקת גם שליחת המיילים. אם את עדיין מקבלת מהם מיילים, ייתכן מאד שחברתך עדיין משלמת בגין המנוי, תפני אליה, כך יהיה לה אינטרס לטפל בנושא כמה שיותר מהר.

נראה לי שהיא המפרסמת.... אין לה מנוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;870572:
נראה לי שהיא המפרסמת.... אין לה מנוי

לא.
היה לה מנוי וכפי הידוע לי הוא הופסק. אבל הם לא מפסיקים.

• הוסף לסימניות
אז אולי תשלחי לי את המשרות שמתפרסמות למנויים בלבד זה יעזור לי מאוד כי אני לא מנויה
תודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;870598:
אז אולי תשלחי לי את המשרות שמתפרסמות למנויים בלבד זה יעזור לי מאוד כי אני לא מנויה
תודה מראש

אני לא בטוחה שמותר... הם כותבים שוב ושוב שאין להעביר את המידע הנ"ל אלא רק לאדם שמשלם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, ממש לא ידעתי אבל מה העניין שלהם לקחת כסף מאנשים שמחפשים לעשות כסף כי פשוט אין להם????????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;871600:
תודה רבה, ממש לא ידעתי אבל מה העניין שלהם לקחת כסף מאנשים שמחפשים לעשות כסף כי פשוט אין להם????????????????????

כי כנראה שהם עדיין לא קיבלו איזה ירושה
והם גם צריכים כסף בשביל לחם וחלב...

• הוסף לסימניות

תנסי לפנות למייל כאן ולבקש שיפסיקו לשלוח הצעות.

נשמח לשמוע כאן האם זה סודר או לא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה