יפה! נשמע כיףשווה
היה בבית של ההורים שלי ואמא שלי הייתה מכינה כל ערב ומכוונת שיהיה מוכן לבוקר ואז קמים כל בוקר עם ריח מושלם של לחם טרי וטעים בטירוף!!!
אשמח!.תכתבי לי בפרטיאמא שלי מוכרת ב150 ש"ח
כמעט לא היה בשימוש
אם תרצי-אתן לך פרטים
שלחתי לךאשמח!.תכתבי לי בפרטי
למה? סתם עצלנות?בהתחלה מתלהבים, מכינים לחם כל יום, יוצא באמת כמו גוש לחם כזה, חביב...
אחר כך נשארים עם מכונה ענקית בלי שימוש..
כי בהתחלה מתלהבים מהטריות וההכנה הקלה והמצחיקה.למה?
גוש לחם כזה,
לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל לדעתי זה מוצר גרוע ממש.
הלחם יוצא תפל ודחוס, לא דומה לא כמעט לאף לחם מהחנות....
איך משתמשים? סתם זורקים את הכל בפמים וזהו?יש לנו
מאד מאד נהנים!
לא משתמשים בכלל כל יום. רק מידי פעם
לא מבינה מאיפה נכנס הכלל הזה שאם יש אופה לחם אז חייבים להשתמש בו כל יום, ואם לא משתמשים בו כל יום אז זה הופך לסתם מכשיר..
מידי פעם אני מכינה לארוחת ערב, עם שקשוקה טובה.
או לאירוח בחול המועד, כל האורחים מתלהבים נורא.
מכשיר חמוד שמשמש נפלא בעת הצורך.
איך משתמשים? סתם זורקים את הכל בפמים וזהו?
ואיך הניקוי??
עדין רלונטי?אמא שלי מוכרת ב150 ש"ח
כמעט לא היה בשימוש
אם תרצי-אתן לך פרטים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יהודי קטן, יצחק., יועצת נישואין ועוד 2 משתמשים5 //