אופה לחם

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשמוע בעד ונגד אופה לחם

• הוסף לסימניות
בעד? לחם טרי, איכותי בריא וטעים בהכנה קלה מאד וע"פ לוח הזמנים שלך (ז"א ביכולתך לכוון את המכשיר לדו' שבשעה 7 בבוקר יהיה לך לחם חם וטוב) כמו כן, רווח צדדי- ריח אפיה משכר בכל הבית

נגד? מכשיר עדין, מתלכלך מאד בקלות, חומרים יקרים (וגם באיזה שהוא שלב, נמאס מהלחם הזה)

• הוסף לסימניות
למה נמאס? אין אפשרות לגוון? אין הרבה סוגים של לחם שאפשר לאפות?

• הוסף לסימניות
טוב, אז חסרון אחד ויחיד שנמאס.
מישהו יודע איפה אני משיגה במחיר הכי זול?
יש כמה סוגים? יותר איכותי / פחות?

• הוסף לסימניות
יש עוד חסרונות.
הכמויות הנדרשות שונות מהכמויות שמגיעות ארוזות (למשל הקמח) וכמה שזה מצחיק, אבל המדידה של החומרים היא עסק שלוקח זמן. עוד: המכשיר גדול ותופס מקום נכבד על השיש (להכניס ולהוציא מהארון זאת צרה בפני עצמה). עוד: לפעמים הלחם לא מצליח... וגם: אפילו כשהלחם מוצלח (וזה, למען האמת קורה בד"כ, אחרי שלומדים את הפואנטה), לא תמיד הוא אהוב על הילדים וקשה להתעסק איתו (יחסית ללחם קנוי). יש עוד...

המכשיר שלי בארון עוד מפסח. אולי בזכותך אוציא אותו. למרות כל החסרונות אני מעדיפה להשתמש בו מאשר בלחם מסחרי (שיש לו ה-ר-ב-ה יותר חסרונות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;621752:
יש עוד חסרונות.

המכשיר שלי בארון עוד מפסח. אולי בזכותך אוציא אותו. למרות כל החסרונות אני מעדיפה להשתמש בו מאשר בלחם מסחרי (שיש לו ה-ר-ב-ה יותר חסרונות).

זה מה שהכי משכנע אותי.

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר של אופה לחם שקניתי מרובינפלד.
היה בשימוש מעט זמן, נראה חדש, אני מעונינת למכור יד שניה, אם את רוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה