אופה לך אכזבות

• הוסף לסימניות
דלונגי.
במקום מחמאות, אופה לי אכזבות. במקרה הגרוע- ביזיונות...

דרשנו וחקרנו, ביררנו אצל כל מי שקנה תנור לאחרונה וכולם המליצו על דלונגי. קנינו את הדגם החדש ביותר, הכנסתי בהתרגשות את התבנית הראשונה, ו---
יצאה עוגה- פיתה במרקם בלתי מזוהה, שרופה מלמעלה ובלתי אפויה בתחתית:eek:
ניסיתי לאפות פחות זמן, בחום נמוך, גבוה, נמוך בתחילה וגבוה בסוף, גבוה בתחילה ונמוך בסוף... כלום לא עוזר. כאלו עוגות יוצאות לי.
כבר היו אצלנו כמה טכנאים מהחברה, כל אחד סיפק הסבר מלומד אחר שלא גרם לעוגות להצליח.
פעם אפילו נתתי לטכנאי לעמוד ליד התנור עד שתאפה תבנית עוגיות שהכנסתי. יצא שחור לבן- החצי הפנימי שרוף, החיצוני בקושי אפוי. הוא הסביר שזה בגלל שהתנור לא היה מחומם מראש:confused:
מישהו נתקל בכזה סיפור? נפל עם דלונגי והצליח להוציא מהם תנור חדש?
אשמח אם תחכימו אותי!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לך באמת בעיה עם התנור,
אבל גם יכול להיות שאת צריכה ללמוד אותו.
אני גם חשבתי שהתנור שלי לא מוצלח (לא דלונגי) וכיום אני ממש מרוצה ממנו - אחרי שלמדנו לתקשר ביננו. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1421331:
יכול להיות שיש לך באמת בעיה עם התנור,
אבל גם יכול להיות שאת צריכה ללמוד אותו.
אני גם חשבתי שהתנור שלי לא מוצלח (לא דלונגי) וכיום אני ממש מרוצה ממנו - אחרי שלמדנו לתקשר ביננו. :)

כן, גם אני חשבתי.
אבל הוא כבר בן שבע חודשים!
כמה זמן לוקח ללמוד???
ולמה בכלל צריך ללמוד, אי אפשר שהתנור יאפה וזהו?;)

• הוסף לסימניות
וואו לא ביררת קודם ???
התנור הקודם שלי היה דלונגי
באמת לא הייתי מרוצה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משו;1421338:
וואו לא ביררת קודם ???
התנור הקודם שלי היה דלונגי
באמת לא הייתי מרוצה....

חבל ששמעתי רק את מי שהצליחה עם דלונגי לפני שקניתי :(
ודווקא גיסתי קנתה אותו באותה תקופה, והיא מרוצה עד הגג...

אמרו לי שלפעמים זה התנור הספציפי שהתפשל להם, השאלה מה עושים עכשיו.

• הוסף לסימניות
אני עם דלונגי
6 שנים

מעולה.

אולי תנסי לדבר איתם.
אפ' שישלחו מישהו ויראו איך את אופה עוגה
אולי משהו לא טוב
אולי משהו לחוץ לא טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי100;1421329:
כבר היו אצלנו כמה טכנאים מהחברה, כל אחד סיפק הסבר מלומד אחר שלא גרם לעוגות להצליח.
פעם אפילו נתתי לטכנאי לעמוד ליד התנור עד שתאפה תבנית עוגיות שהכנסתי. יצא שחור לבן- החצי הפנימי שרוף, החיצוני בקושי אפוי. הוא הסביר שזה בגלל שהתנור לא היה מחומם מראש:confused:
...

• הוסף לסימניות
יש לו טורבו? כי יכול להיות שהטורבו שלו חזק מדי או משהו

• הוסף לסימניות
יש לי דלונגי כבר כמה שנים מרוצה מאד, לידיעתך הטכנאי צודק מאד!
בהתחלה גם לא האמנתי כשאמר לי את הסימן שהתנור חם כשהנורה נכבית, אני עם הרבה שנות נסיון החלטתי בכל זאת לא לזלזל ולתת הזדמנות, זה אכן השתלם!
מאז שאני מקפידה זה כבר כ-10 שנים העוגות מיוחדות ומצוינות,כדאי לך לנסות!

• הוסף לסימניות
יש לי דלונגי ואני מרוצה מאד.
החום שלו מאד חזק- אני אופה עוגיות על 130, ועוגות טורט מתחילה על 160 ומנמיכה.
תמיד תמיד צריך לחמם תנור מראש. לוקח לכל תנור כעשר דקות להתחמם (כמו לכל מכשיר חימום)
אם את מכניסה עוגה לפני שהתנור חם, יוצא שהכנסת בטמפרטורת החדר ורק אחרי עשר דקות, כשהעיסה כבר התפרקה בחום 80+- ,העוגה מתחילה להאפות.
ואני משתדלת לא לשים בטורבו 2 תבניות יחד, אלא למקם את התבנית אחת אחת ובדיוק במסילה האמצעית.

• הוסף לסימניות
אני משתדלת להקפיד על הכל.
מדליקה אפילו חצי שעה קודם (הנורה לא נכבית לי תוך 10 דקות), אופה תבנית תבנית, בדיוק באמצע...
גורנישט.

בחנות (חנות אמינה מאד בבני ברק) אמרו לי שאני לא הראשונה שמתלוננת, וכדאי שאנסה להזמין אותם שוב לבדיקה.

השאלה אם יש מצב להוציא מהם תנור חדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי100;1421329:
דלונגי.
במקום מחמאות, אופה לי אכזבות. במקרה הגרוע- ביזיונות...

דרשנו וחקרנו, ביררנו אצל כל מי שקנה תנור לאחרונה וכולם המליצו על דלונגי. קנינו את הדגם החדש ביותר, הכנסתי בהתרגשות את התבנית הראשונה, ו---
יצאה עוגה- פיתה במרקם בלתי מזוהה, שרופה מלמעלה ובלתי אפויה בתחתית:eek:
ניסיתי לאפות פחות זמן, בחום נמוך, גבוה, נמוך בתחילה וגבוה בסוף, גבוה בתחילה ונמוך בסוף... כלום לא עוזר. כאלו עוגות יוצאות לי.
מישהו נתקל בכזה סיפור? נפל עם דלונגי והצליח להוציא מהם תנור חדש?
אשמח אם תחכימו אותי!

חברה שלי נפלה עם תנור- לא יודעת איזה, היא טיפוס יסודי והתעקשה שיבוא טכנאי ויראה מה קורה לעוגות, ואכן החליפו לה לאותו תנור- חתיכה אחרת, והיה מצוין, זה היה פגם ספציפי אצלה.
אגב איזה דלונגי? בילד אין? דו תאי? עם כיריים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1421483:
חברה שלי נפלה עם תנור- לא יודעת איזה, היא טיפוס יסודי והתעקשה שיבוא טכנאי ויראה מה קורה לעוגות, ואכן החליפו לה לאותו תנור- חתיכה אחרת, והיה מצוין, זה היה פגם ספציפי אצלה.
אגב איזה דלונגי? בילד אין? דו תאי? עם כיריים?

תנור דו תאי עם כיריים, לא בילד אין.
סופסוף אני שומעת על מישהו שהצליח!
מעניין אותי אם דלונגי, ואם כן למי היא פנתה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש דלונגי כבר הרבה שנים ואף פעם לא הייתי מרוצה. (דווקא כבר כתבתי עליו פעם כאן, חבל שלא ראית...).
הוא מתחמם לאט -במיוחד התא התחתון, אופה בצורה לא אחידה - בפנים יותר אפוי ובחוץ פחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי100;1421493:
תנור דו תאי עם כיריים, לא בילד אין.
סופסוף אני שומעת על מישהו שהצליח!
מעניין אותי אם דלונגי, ואם כן למי היא פנתה.

אני יכולה לשאול אותה אם יצא לי, היא פנתה לחברה ועמדה על שלה באסרטיביות. לא נראה לי שזה משנה באיזה תנור, זה לא אמור לקרות באף תנור.
בפרט לא בדלונגי הזה , שיש לך, שהוא לא בילד אין, והוא נחשב באמת לתנור מעולה שבמעולים, אני מכירה הרבה שיש להם אותו ואופה רק מחמאות!
אלא אם כן, חל שינוי משמעותי מאד בדגם האחרון, אולי התחילו לייצר במפעל אחר או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את דלונגי לפני חודש... שמעתי הרבה המלצות בפורום, היו גם שכתבו שלא מרוצות.
באחוזים יצא לי שבדלונגי יש הכי פחות תלונות.
בחנות אמרו לי שהדגם החדש פחות מוצלח ושאלך על הדגם הישן יותר (דו תאי עם כיריים)
שאלתי שוב בפרוג על הדגמים ואחת כתבה לי שהפוך, הדגם שהמליצו לי לא טוב בכלל!!!
בקיצור, לא יכולתי לבטל את ההזמנה וכולם המליצו לי על הדגם הנ"ל חוץ מאחת שכתבה לי שלא
הוא חדש.. אבל אני מרוצה מאד!!!!!
אופה מצוין הכל!
תבדקי איזה דגם יש לך כי הבנתי שיש דגמים פחות טובים.

• הוסף לסימניות
קניתי דלונגי לפני חצי שנה,
דו תאי עם כיריים, הדגם היקר יותר עם ידיות מתכת לתנורים וכפתורים גדולים לגז.
אופה מעולה!
אני מאוד מרוצה וממליצה,
כנראה יש בעיה ספציפית בתנור שלך

• הוסף לסימניות
לפי הסקר שאני עשיתי לאחרונה הבנתי שהדלונגי היה המוצלח והפופלארי ביותר עד לפני שנתיים שלוש שמי שקנה מאז, היו הרבה תלונות והמון לא מרוצות, לכן הלכתי בסוף על בוש ואני מאוד מרוצה, אבל יכול בהחלט להיות שהדגמים האחרונים שלהם זה לא מה שהיה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש דלונגי כבר הרבה שנים ואף פעם לא הייתי מרוצה. (דווקא כבר כתבתי עליו פעם כאן, חבל שלא ראית...).
הוא מתחמם לאט -במיוחד התא התחתון, אופה בצורה לא אחידה - בפנים יותר אפוי ובחוץ פחות.

זה מה שהיה גם לי !!!

• הוסף לסימניות
לי יש דלונגי בילד אין מלפני שנתיים וחצי, אומנם לא חושבת שאופה לי מחמאות אך גם לא בזיונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה