דרוש מידע אופטומטריסט מומחה - מי מכיר?

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח למידע בנושא הנ"ל
אני סובל לצערי כבר הרבה זמן, הייתי אצל כמה רופאי עיניים ואופטומטריסטים, וטרם הסתדר לי.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לך ד"ר מוני ארליך 036181844
הוא מטעם כמה קופות חולים
לי אישית ממש הציל את העיינים
וגם אותו ד"ר נמט 035704812
תבדוק עם הקופ"ח שלך אם הם עובדים איתו
ולא בהכרח שאתה צריך אופטמטריסט יכול להיות שבדיקת עיינים מקיפה אצל רופא טוב גם תוכל לעזור לך.
)במקרה הכי גרוע בשעת לילה אתה מתקשר למוקד בקופ"ח שזמין בשעות האלה מספר להם שממש כואב לך העיינים וכ.... קצת צריך לנפח בשביל ואז תקבל הפניה לבית חולים)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
הבנתי שהם עובדים בבני ברק, אני מחפש בירושלים

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
הבנתי שהם עובדים בבני ברק, אני מחפש בירושלים

בירושלים יש לך את ד"ר לוינגר 025008777
אם עברת קורונה והתוםעות בעיינים התחילו אחכ סיכוי גדול שזה בגלל זה
גם לי 5 חודשים אחרי קורונה היה לי בעיות בעיינים עד כדי שגם התחלתי לראות כפול הייתי מאושפזת בבית חולים ב"ה הכל היה תקין ואז אמרו לי שזה תופעות לוואי של קורונה
4 ימים אחכ עבר לי הכל ב"ה

• הוסף לסימניות
יש את דר רבינוביץ תותח אבל עובד בעינית בבני ברק תבררו אם גם בירושלים

• הוסף לסימניות
בירושלים יש את ד"ר לדרמן
אחרי הרבה עוגמות נפש מהרבה רופאי עיניים ושות' הגעתי אליו והוא ממש הציל את המצב.
מאז (כבר כעשר שנים) שלחתי אליו עשרות אנשים וכולם נעזרו על ידו מאוד
זה האתר שלו http://www.ledermanvision.com/hebrew/homeheb.php

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דר נורמן אהרונוביץ בירושלים מומחה לכול הבעיות מקבל במכון מעלה בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה