אופטיקה טובה ואמינה בירושלים?........

• הוסף לסימניות
העניין בלעגל מספרים, כמובן בלי לדבר על אף חנות היא לא לעשות את המספר המדיוק ואת המיקוד בעין טוב ושאר דברים אלא קצת בקלילות ולחפף ומנסיון אישי שאח"כ עברתי שש חודשים טיפולי מיקוד בעניים בגלל שעשו לי בקלילו.
לכן שאלתי על הטיב והמקצועיות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה אומנם אופטיקות, אך מניסיון טוב מאוד עם אתר בשם ZENNI המוכר משקפיים לפי מידות
(צריך להכניס את המידה המדויקת) ויש להם מבחר ענננננננק של משקפיים. והמחיר שם מתחיל מ6.95 דולר לזוג משקפיים!!(כן!!!) שזה בערך 28 שח למשקפיים. פלוס משלוח לארץ שעולה 10 דולר, הזמנתי שם כבר כמה וכמה פעמים(ולא בגלל שנשברו) אלא זה איכותי(כמו רוב האופטיקות הרגילות - כלומר תוצרת סין) בקיצור, מומלץ בחום רב!!!!! (וכמובן.. שלא תחשבו... אין לי שום טובת הנאה מלהמליץ עליהם, רק רצון לחסוך כסף לכל האנשים שמשלמים מאות עד אלפי שקלים לזוג משקפיים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י secret;843560:
מה זה 'ידוע'?
ומה העניין לעגל מספרים? העדשה עולה אותו דבר במספר 1.75 כמו 2.00
סתם להוציא לעז?....
אני לא מוציאה לעז זה עובדה ששמעתי!
משקפיים עם מספר שגוי מקלקל את העיינים לכן חייבים להכינו באותו מרשם בדיוק שהאופטומיטריסט קבע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;843603:
אני לא מכירה אומנם אופטיקות, אך מניסיון טוב מאוד עם אתר בשם ZENNI המוכר משקפיים לפי מידות
(צריך להכניס את המידה המדויקת) ויש להם מבחר ענננננננק של משקפיים. והמחיר שם מתחיל מ6.95 דולר לזוג משקפיים!!(כן!!!) שזה בערך 28 שח למשקפיים. פלוס משלוח לארץ שעולה 10 דולר, הזמנתי שם כבר כמה וכמה פעמים(ולא בגלל שנשברו) אלא זה איכותי(כמו רוב האופטיקות הרגילות - כלומר תוצרת סין) בקיצור, מומלץ בחום רב!!!!! (וכמובן.. שלא תחשבו... אין לי שום טובת הנאה מלהמליץ עליהם, רק רצון לחסוך כסף לכל האנשים שמשלמים מאות עד אלפי שקלים לזוג משקפיים...)

האם את הגעת אי פעם למחיר של 28 ש"ח?
ניסינו להכניס את הנתונים של המרשם שלנו, ויצא מחיר של כמה מאות שקלים.
אולי רק למספר 0 יש מצב למשקפיים במחיר הנ"ל?

• הוסף לסימניות
בהחלט בהחלט הגעתי למחיר של 28 שח למשקפיים(כמובן, המשלוח עוד משהו כמו 40 שח)
אני יודעת שמולטיפוקל עולה יותר,
אבל משקפיים רגילות, בין +6 ל-6 עם עדשות רגילות זה בהחלט מתחיל מ28 שקלים.
(העדשות הם באינדקס של 1.59 אם אני לא טועה, ולעדשות יותר דקות יש תוספת תשלום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה