אופיס לאנדרואיד עם הערות שוליים

• פותח הנושא 999
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם קיים כזה דבר?

• הוסף לסימניות
לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1173932:
ואיך הוא מזהה קובץ שהועבר מהמחשב - עם הערות שוליים?

אין לי מושג, לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שאין? זכור לי ששמעתי שיש כזה דבר.

• הוסף לסימניות
אני מוכן לנסות לחפש בשבילך, אבל תן לי ת'זמן....
אבל אני עדיין בטוח שאין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1174856:
אני מוכן לנסות לחפש בשבילך, אבל תן לי ת'זמן....
אבל אני עדיין בטוח שאין.

אני ישמח ויודה לך, זה מאד חשוב לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1173932:
ואיך הוא מזהה קובץ שהועבר מהמחשב - עם הערות שוליים?

ניסיתי בשבילך.
ב Kingsoft Office הוא פשוט מתעלם מההערות, ומעלים אותם.
(ודוקא ב Polaris Viewer, הוא מראה אותן כן. אבל זה רק תצוגה, בלי אפשרות עריכה. מצורף צילום מסך.)

קבצים מצורפים

• 2014-01-17-01-35-32.png
    KB 164.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1174877:
ניסיתי בשבילך.
ב Kingsoft Office הוא פשוט מתעלם מההערות, ומעלים אותם.
(ודוקא ב Polaris Viewer, הוא מראה אותן כן. אבל זה רק תצוגה, בלי אפשרות עריכה. מצורף צילום מסך.)
תודה. אני מברר כי שמעתי בבירור שקיימת אפשרות הוספת הערת שוליים. אני לא זוכר באיזה אופיס ולכן אני מברר. אשמח אם אוכל לקבל אפשרות כזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה