מידע שימושי אופיס מלא חינם לתלמידי משרד החינוך

• הוסף לסימניות
תנסי. תשיגי קודם סיסמה. תתקשרי למוקד שלהם *6552, תראי אם הבת שלך זכאית. אגב, את חייבת SMS לקבלת סיסמה.
ובכן, הרגע צלצלנו, מסרנו ת"ז, עדכנו שאין לנו SMS, מסרנו מייל. בדקות הקרובות אמור להגיע המייל עם שם משתמש וסיסמה - נעדכן בס"ד.
מה שברור, שהילדה הופיעה במערכת כזכאית, וגם מספר הטלפון שלנו הופיע שם.

• הוסף לסימניות
ובכן, המייל לא הגיע, אבל צלצלנו שוב, וכמו שכתבו כאן, הנציגה הקריאה לנו שם משתמש וסיסמה, ואכן נכנסו למערכת וקיבלנו לינק להורדה.

תודה לפותח האשכול!

• הוסף לסימניות
משרד החינוך חתם על הסכם עם חברת Microsoft, במסגרת ההסכם תלמידי מערכת החינוך יוכלו להוריד בחינם את הגרסה המתקדמת ביותר של תוכנת Office. כל תלמיד רשאי להוריד את התוכנה לעד 5 מכשירים: מחשב נייח, מחשב נייד, טאבלט או סמארטפון. ההסכם תקף כל עוד התלמיד נמצא במסגרת מערכת החינוך ( בתי ספר, אוניברסיטאות).
מכאן ניתן לקבל פרטים מלאים.
תודות ל @עיתונאית
הצלחה ובריאות לכולם
(במידה והעלו זאת כבר סליחה מראש).
מישהו יודע מה כולל האופיס הזה?
האם יש בו את כל האופציות של אופיס?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הורדתי והוא כבר כמה דקות ארוכותתת כותב לי "אנחנו מכינים כמה דברים" וטוען....
כך זה צריך להיות? זה עוד לפני ההתקנה עם הסיסמה וכו'...

• הוסף לסימניות
משרד החינוך חתם על הסכם עם חברת Microsoft, במסגרת ההסכם תלמידי מערכת החינוך יוכלו להוריד בחינם את הגרסה המתקדמת ביותר של תוכנת Office. כל תלמיד רשאי להוריד את התוכנה לעד 5 מכשירים: מחשב נייח, מחשב נייד, טאבלט או סמארטפון. ההסכם תקף כל עוד התלמיד נמצא במסגרת מערכת החינוך ( בתי ספר, אוניברסיטאות).
מכאן ניתן לקבל פרטים מלאים.
תודות ל @עיתונאית
הצלחה ובריאות לכולם
(במידה והעלו זאת כבר סליחה מראש).
יישר כח גדול.

• הוסף לסימניות
יש לי ראוטר מעולה... מוזר.. אנסה שוב!
תודה לכם על העזרה!

• הוסף לסימניות
אני ממש צריכה עזרה!
במדריך היה כתוב שיותר טוב להסיר קודם כל את האופיס המותקן כבר במחשב. אז אוקיי- הסרתי.
עכשיו, ההתקנה לא זזה לי!! כבר לילה שלם הוא מכין לי כמה דברים.. כמה כבר יש לו?!
מה אני יכולה לעשות?! נשארתי בלי אופיס בכלל!!!

• הוסף לסימניות
גם לי כתוב שזה עד 26.4
מישהו הצליח לפתור את הבעיה הזו?

• הוסף לסימניות
גם ל
גם לי כתוב שזה עד 26.4
מישהו הצליח לפתור את הבעיה הזו?

גם לי הוא כתב את זה, נראה לי שזה בגלל שצריך להיכנס עם חשבון באופיס
החסימה שלי לא מאפשרת יצירת חשבון באופיס, אז לחצתי על 'איני רוצה להיכנס או ליצור חשבון'
ושם הוא מבקש מפתח מוצר, איפה אני מוצאת את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה