אופיס נתקע כל 2 דקות- מה עושים?

• הוסף לסימניות
קראתי את האשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=247837
ולא מצאתי פיתרון לבעיה, זה פשוט בלתי נסבל!
ויש לי נתיב
מישו יודע מה עושים?
תודה!

• הוסף לסימניות
אופיס 2013 סובל מבאגים
אבל בהחלט יש אפשרות לנסות לפתור אותם
תעדי פעמיים את השעה שבה הוא נתקע, עייני בחתימה שלי ואספי את האירועים הרלוונטים

• הוסף לסימניות
פעם העלו כאן קובץ תיקון שמתקן שגיאות אופיס

מצורף

קבצים מצורפים

• מתקן אופיס.rar
    KB 124 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2286984:
אופיס 2013 סובל מבאגים
אבל בהחלט יש אפשרות לנסות לפתור אותם
תעדי פעמיים את השעה שבה הוא נתקע, עייני בחתימה שלי ואספי את האירועים הרלוונטים

לא הבנתי
זה נתקע לי כל 2 דקות, איזה שעה אתה רוצה?
עיינתי בחתימה, לא הבנתי את הפואנטה
מה עלי לעשות?
תודה

נכתב ע"י Avshalom05;2287866:
פעם העלו כאן קובץ תיקון שמתקן שגיאות אופיס

מצורף

ניסיתי, הוא לא מצליח למצוא.
תודה

• הוסף לסימניות
מה שאמרתי, אני רוצה שברגע שהאופיס נתקע שימי לב לשעה המדוייקת כדי שתוכלי לעיין ביומן רישום האירועים על פי המוסבר בחתימה שלי וכך להתמקד באירועים הרלוונטיים שהובילו לשגיאה של התקיעה, ביקשתי שתעשי זאת פעמיים כדי שנוכל לזהות אירוע שחוזר על עצמו, ברגע שזיהית את האירועים נוכל להיות יותר חכמים, אם יש משהו ספציפי בתהליך שאת לא מבינה אני כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה