כללי אופן טייפ

• פותח הנושא riki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להכניס פרק תהלים בתוך מודעה בפוטושופ (זה מה שיש לי כרגע) איך אני עושה זאת שהניקוד יהיה הכי טוב שאפשר, האם אופן טייפ עובד גם בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
ממתי את מעמדת טקסט בפוטושופ?
למה לא באינדיזיין ואח"כ תעבירי לפוטושופ.

• הוסף לסימניות
הבעיה שיש לי כרגע תקלה באינדיזיין ואני חיבת לסגור את הקובץ הזה...

• הוסף לסימניות
אשמח אם תתן יותר פירוט.
לא ידעתי על האפשרות הזו.

• הוסף לסימניות
אפשר פרוט???

• הוסף לסימניות
אפשר בעברית?
תודה.

• הוסף לסימניות
1. תודה רבה על הרצון!
2. למה אני לא מוצאת ב CS3?

• הוסף לסימניות
יש?

קבצים מצורפים

• 1111.gif
    KB 33.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
למה אצלי הוא נעלם???

קבצים מצורפים

• 00.jpg
    KB 121.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
משהו מבין איפה הבעיה??

זה נורא דחוף!

• הוסף לסימניות
תעמדי בתוך תיבת טקסט ואז תנסי.

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך גרסה ME

• הוסף לסימניות
כנראה שהסבה היא שצריכים ME

תודה רבה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
תנסי בחלונית של תו, ללחוץ על החץ מצד ימין. למטה אמור להופיע מיקום דיאקריטים.
מצורף דוגמא.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 291.4 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה