התייעצות אופניים חשמליים בגשם

• הוסף לסימניות
האם יש בעיה להשאיר אופניים חשמלים חשוף לגשם
והאם זה בסדר לנסוע איתו כשהוא רטוב
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקווה שברור לך שאסור לנסוע איתם על כביש רטוב ושאתה עדיין חי...

אם זה לא מוצף מים זה בד"כ לא יקרה כלום אבל מומלץ מאד שלא.
הסיכון הוא שיירטבו המערכות החשמליות.

• הוסף לסימניות
כביש קצת רטוב + נסיעה ממש קצת מהירה + מישהו קפץ לכביש/רכב נכנס לנתיב = עצירה פתאומית = רחמ"ל

צריך להוציא חוק - אין לנהוג באופניים בימי גשם

• הוסף לסימניות
אפשר לסוע באופניים גם אם יורד גשם,
פשוט לסוע מאוד בזהירות, הבעיה לפעמים שנכנס מים לבקר וזה קצת דופק אותם.

• הוסף לסימניות
האם יש בעיה להשאיר אופניים חשמלים חשוף לגשם
והאם זה בסדר לנסוע איתו כשהוא רטוב
תודה רבה
מניסיון יש לי אופניים חשמליים.
שנה שעברה בגשם נהיה לי הרבה תקלות, ממש הרבה ולכן לא מומלץ.
השנה כל פעם שיש גשם אני משאיר את האופניים במקום מקורה,
מומלץ לבדוק אם יש חורים או כל מיני פתחים לבקר אם יש חורים,
קונים דבק סיליקון ואוטמים. לבדוק חוטים אם הם חשופים.
הרפידות חורקות אחרי גשם, זה לא הורס אותם, אחרי קצת זמן מפסיק.
מומלץ לקנות מלכתחילה כיסא שלא סופג כי אחרי גשם זה סבל...

אגב לא שווה לנסוע בגשם גם כי מתרטבים, וגם כי אפשר להחליק מהר וממילא צריך לנסוע לאט מאוד
והגשם מפריץ לרגלים [אפילו אם יש כנף].
שווה לקנות משהו איכותי
עד כמה שזכור לי יש ניילון מיחד לעטיפת האופניים בעת חניה
שווה מאוד לקנות סוג איכותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה