אופניים חשמליים-למכירה.

• הוסף לסימניות
אופניים חשמליים במצב חדש חדש של חברת Shikko PRO.
מנוע 36V, סוללת לתיום 10A נשלפת,
חמש שעות הטענה-42 ק"מ נסיעה! מהירות 35 קמ"ש!! [לאחר שחרור הבקר ע"י היבואן]
כולל אזעקה עוצמתית וידית גז מובנים!!
פנס לדים קידמי ואחורי, ומעצור דיסק קידמי.
האופניים מתקפלים ונכנסים בקלות לתא המטען ברכב.
התנעת המנוע נעשית באמצעות מפתחות.
אחריות מקורית של החברה!
תוכלו לראות את האופניים באתר החברה

מחיר - 4800 ש"ח בעוד שחדשות עולות - 6100 ש"ח [תוספות של ידית גז ואזעקה].
המחיר קצת גמיש.

קבצים מצורפים

• Shikko10B.jpg
    KB 57.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מה זה אופניים חשמליות?
זה נוסע לבד? צריך לסובב את הפדאלים?
אשמח לקבל הסבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;894737:
מה זה אופניים חשמליות?
זה נוסע לבד? צריך לסובב את הפדאלים?
אשמח לקבל הסבר.

אופניים חשמליים זה אופניים על מנוע, וכך מגיעים מהר לכל מקום,
העניין בו שלא צריך לא רשיון, לא לשלם על ביטוחים וטסטים, ואין בעיות של חניה [מה שקורה באופנוע].
וכמובן, הם נוסעים לאט יותר, כך שלא נשקפת סכנה כלל לנוסע אליהם, כמו באופנוע.

רוב האופניים מגיעות כאופניים לפידול, והמנוע מתחיל לעבוד עם הפידול, וכך הפידול קל יותר ומגיעים למהירות גבוהה יותר מסתם אופניים.
אומנם באפניים מסויימים [אולי אפילו ברובם] ובזה שאני מציע, ישנה ידית גז שמאפשרת נסיעה בדיוק כשל אופנוע, דהיינו ללא פידול כלל.
מה שכן, עם הפידול צריכת המצבר נמוכה יותר, ואפשר גם להגיע למהירות גבוהה יותר.

אני לא חושב שחידשתי כאן למישהו משהו, מאחר שמוצר זה קיים בישראל באזור ה-5 שנים ובני ברק ועוד ערים חרדיות מוצפות בהם בשנתיים האחרונות כמו פטריות לאחר הגשם. [אצל חילונים מוצר זה קיים כבר 5 שנים, וכבר קיימות חברות השכרה לאופניים חשמליים..]

בכל אופן, המעוניין שיעדכן.

• הוסף לסימניות
SHIKKO - איך יכול להיות ?

איך יכול להיות שהסירו לך את ההגבלה ? הרי זה לא חוקי להסיר אותה... לא מומלץ לאף אחד לקנות אופניים בלי הגבלה שכן במקרה ומגלים בעת תאונה הלך עליך.
כמו כן לי יש אופני שיקו שמחיר עומד על 4500 ואני מצטער שקניתי אותם. כל האופניים מתפרקות לי , החל מהכסא , ממשיך בפדל וגם בכל הפלסטיקה מסביב.
מצטער שקניתי SHIKKO , גם בגלל השירות שהוא מתחת לכל ביקורת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה