כללי אופניים

• הוסף לסימניות
האמת שיש לי הרבה תמונות של אופניים אבל משום מה הם לא מצליחים להיגזר לי נורמלי עם כל הפסים שיש בגלגלים...
אז אני יודעת שזה לא בדיוק נהוג לבקש אבל אם יש למישהו אופניים בפורמט PSD או רעיונות איך לגזור אופניים בצורה נקייה ויפה (וקלה) - אשמח מאוד.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
לאף אחד לא יצא לגזור פעם אופניים???
הלקוח לחוץ...

• הוסף לסימניות
יש לי אופנוע

קבצים מצורפים

• אופן.ai
    KB 114.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה - אבל לא עוזר לי...

בכל זאת - מישהו???

• הוסף לסימניות
אולי אלו...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההשתדלות לעזור - אבל עדיין זה לא זה...
לא אכפת לי שזה יהיה וקטורי אבל שיראה אמיתי, אבל עדיף אמיתי גזור...

ושוב - אם יש טיפים איך לגזור אופניים בצורה מדוייקת - ממש אין לי בעיה לעשות את זה בעצמי.

• הוסף לסימניות
משהו לא מאד גדול יעזור לך?

• הוסף לסימניות
שימי לב, התמונות הללו באות עם ערוץ אלפא, תטעני אותו והרי לך שקיפות.
אבל הן קטנות.

קבצים מצורפים

• אופניים.rar
    KB 773.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ביקי - את לא מאמינה כמה עזרת לי!!!
הייתי צריכה תמונה אפילו יותר קטנה ממה שהעלת ככה שזה ממש ממש מעולה!
תודה רבה!

(וגם לכולם על ההשתדלות והנסיונות!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה