קורונה אופנת מסיכות- לא הגזימו?!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לדעתי
עסק חכם
יזהה את הפוטנציאל של השטח פרסום הזה
ויחלק מסכות עם הלוגו שלהם על המסכה.
בטח אוטוטו יהיה של תנובה,אסם, מכבי וכל מיני.

או אפילו
מסכה
עם
לשון הרע לא מדבר אלי.

• הוסף לסימניות
או אפילו
מסכה
עם
לשון הרע לא מדבר אלי.
קיים כבר ‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
קטעים
אבל באמת שמעתי על מישהי מחתנת שאמרה שטוב נו מקסימום היא תתפור מסיכה תואמת
ואני היתי בטוחה שהיא צוחקת עלי:)

• הוסף לסימניות
לדעתי
עסק חכם
יזהה את הפוטנציאל של השטח פרסום הזה
ויחלק מסכות עם הלוגו שלהם על המסכה.
בטח אוטוטו יהיה של תנובה,אסם, מכבי וכל מיני.
התפרסם פה פעם באחד האשכולות של "קורנים מאושר" (שננעלו) - צילום מסכה עם הכיתוב: שטח פרסום זה יכול להיות שלך

• הוסף לסימניות
לקוחה שלי מתחתנת בל''ג בעומר.
הם הזמינו בהזמנה מיוחדת מסכות עבור בנות המשפחה כסט לבגד.
אני חושבת שזה רעיון חביב, וכל עוד שזה לא מפריע לאף אחד אז שיהיה להם לבריאות.
אני חושבת שזה מצחיק ומטופש ברמות, אבל איך אמרת, לא מפריע שיהיה לבריאות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנשים לא בדיוק יודעים איך 'לאכול' את העניין הזה של המסיכות לא סתם הם שמים אתם על הסנטר\ לא שמים אותם.
הם מצאו דרך להתמודד עם ה'מוזרות' שבדבר ע"י מיתוג, שייתן להם דרייב לחבוש אותן.

• הוסף לסימניות
הכי חשוב שימציאו מסכה נורמלית שלא מגרדת/חונקת/ממלאה אדים/מזיעה/מפריעה לנשום!!
כל השאר בונוס!

אני מוכל לתרום את שטח הפרסום שעל פרצופי (לא מאד קטן...) למי שיצליח לייצר כזה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מאז שיש כיפות עם לוגו של TOMMY HILFIGER גוצ'י וארמאני, אני כבר לא שואל שאלות על האופנה המטומטמת במגזר המודרני.
מי שקרא יודע שזו היתה סיבת המצאת הכיפות הסרוגות, כדי שהילדים ירצו ללכת איתן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה