עזרה אופס! נתקלנו בכמה בעיות. בבקשה נסו מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
נשמע שזה באמת בעיה מצד חברת הסינון.
ניסיתם לפנות לנתיב לבירור?

• הוסף לסימניות
90% ממשתמשי פרוג (לא בדקתי באמת...) הם מנוטפרים
אם כמעט כולם כאן מעידים שהם בנתיב ויש להם את התקלה כנראה שזה באמת בעיה בנתיב
אם זה היה הפוך אינני יודע אם זה היה אומר משהו לגבי חברת הסינון, מקסימום אינדיקציה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה ואני בנתיב

• הוסף לסימניות
לי קורה משהו אחר,
כל דף שנפתח בפרוג
מראה לי במקביל שיורד לי קובץ למחשב- קובץ שלא ניתן לפתיחה,
חשבתי אולי האקרים השתלטו לי על המחשב...
אבל כשכותבים על בעיות בחיבור, חשבתי אולי זה קשור, ואני בנטפרי.

• הוסף לסימניות
לי קורה משהו אחר,
כל דף שנפתח בפרוג
מראה לי במקביל שיורד לי קובץ למחשב- קובץ שלא ניתן לפתיחה,
חשבתי אולי האקרים השתלטו לי על המחשב...
אבל כשכותבים על בעיות בחיבור, חשבתי אולי זה קשור, ואני בנטפרי.
יש על זה אשכול גדול כבר....

• הוסף לסימניות
יש חדש עם נתיב?
מישהו דיבר איתם?
1718962972887.png

אבל אין אצלי שינוי :(

• הוסף לסימניות
מי שזה קורה לו שיציין איזה סינון יש לו (כולל האם מחובר לקהילה בתוך סינון).
כרגע ובתקופה האחרונה, ב"ה האתר אמור לעבוד חלק.
קורה לי המון
באתרוג

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה