עזרה אופס! נתקלנו בכמה בעיות. בבקשה נסו מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
איך מוחקים מטמון גלישה?

• הוסף לסימניות
כשהחלון של הדפדפן פתוח תלחץ על ctrl+shift+delete
יפתח לך החלון של מחיקת המטמון.

לא חובה למחוק את המטמון אם הבעיה נפתרת גם בלעדיו. רענון לנתיב הוא היותר קריטי

• הוסף לסימניות
כעת אמור להיות תקין למשתמשי נתיב. יש לבצע רענון הגדרות בתוכנה. ולמחוק מטמון גלישה.

עמכם הסליחה
עשיתי ריענון אתרים, לא עזר.
מה זה רענון הגדרות? איך עושים?

• הוסף לסימניות
ממליץ שתצרי קשר טלפוני עם המוקד.

• הוסף לסימניות
עשיתי ריענון אתרים, לא עזר.
מה זה רענון הגדרות? איך עושים?
רענון אתרים ורענון הגדרות זה אותו דבר.
תנסי מגלישה בסתר תראי אם זה טוב

אצלי נפתר בלי מחיקת מטמון
תודה @s_h

• הוסף לסימניות
במשך שבוע היה לי עוד יותר גרוע, זה נפתח עם רקע של קשקושים אותיות באנגלית וצורות הנדסיות.
פניתי לנתיב וכתבו לעשות ריענון הגדרות. לא יודעת מה זה מחיקת מטמון.
עכשיו הכל בסדר.
נ.ב. דוקא היה מוצלח שלא הייתי מידי הרבה על המחשב;)

• הוסף לסימניות
אני בנתיב (במחשב אחר) ואא בכלל לראות כאן כלום, בכל שחור ותקוע.
לא מבינה איך הצלחתם להגיב אם אתם בנתיב

• הוסף לסימניות
לי זה קורה מלא פעמים, במיוחד במחשב נייד שהוא דיי איטי
אתרוג

• הוסף לסימניות
רעננתי הגדרות והכל הסתדר,
תודה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
כעת אמור להיות תקין למשתמשי נתיב. יש לבצע רענון הגדרות בתוכנה. ולמחוק מטמון גלישה.

עמכם הסליחה

כשהחלון של הדפדפן פתוח תלחץ על ctrl+shift+delete
יפתח לך החלון של מחיקת המטמון.

לא חובה למחוק את המטמון אם הבעיה נפתרת גם בלעדיו. רענון לנתיב הוא היותר קריטי
תודה רבה, הסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה