אופציות בחברות הסלולר

• הוסף לסימניות
אני כעת בגולן טלקום - כשר, יש להם באתר כמה אופציות נחמדות כמו:
  • קבלת הקלטת הודעות קוליות לתיבת הדואר אלקטרוני
  • סינון שיחות נכנסות - אפשרות לקבל נכנסת רק עם סיסמא ורשימה לבנה של 5 מספרים שלא יצטרכו סיסמא להתקשר אליך
  • חסימת שיחות לא מזוהות - מאפשר "לחסום" שיחות שמגיעות ממקורות לא מזוהים, אנשים שיתקשרו אליך ממספרים חסויים ישמעו את ההודעה הבאה:"המנוי ביקש לחסום שיחות שאינן מזוהות כדי להשיגו אנא חייג שוב ממספר מזוהה" והשיחה שלהם לא תגיע אלייך כלל.
רציתי לברר מה יש בחברות אחרות פלאפון אורנג' סלקום הוטמובייל ורמי לוי?
רינגטון שישמע המתקשר בזמן ההמתנה יש לאיזו חברה (בקומה הכשרה)?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין את האופציות הללו כלל עד כמה שאני יודע.
רינגטון יש לסלקום ודאי ואני מניח שגם לשאר.

• הוסף לסימניות
איזה עוד אופציות יש לסלקום? ידוע לך?

• הוסף לסימניות
לא מכיר כ"כ את סלקום, אני באורנג'.

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי אף פעם לעשות, כי הרינגטונים הללו לא ממש עומדים בראש מעייניי...
מה שכן, ניתן לבטל דרך האתר את התא הקולי ועוד כמה פי'ציפקעס.
לי יש קו נוסף על אותו סים עם הודעות SMS, אבל זה כבר לא רשמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1566771:
לא ניסיתי אף פעם לעשות, כי הרינגטונים הללו לא ממש עומדים בראש מעייניי...
מה שכן, ניתן לבטל דרך האתר את התא הקולי ועוד כמה פי'ציפקעס.
לי יש קו נוסף על אותו סים עם הודעות SMS, אבל זה כבר לא רשמי.

אגב איך הצלחת להרשם על המס' הכשר לאתר באורנג? (חייב שם SMS)

• הוסף לסימניות
א. כפי שציינתי יש לי SMS.
ב. ניתן להתקשר למוקד הטכני שלהם והם רושמים אותך.

• הוסף לסימניות
לא זוכר בדיוק.
פירוט שיחות, חשבוניות וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה