כללי אופצית paste inside באילוסטריטור

• פותח הנושא free
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש כזה דבר?
אני מחפשת נואשות, רגילה לזה מפריהנד...

• הוסף לסימניות
את חותכת את האוביקט לזכרון הזמני, ctrl x. בוחרת את האוביקט אליו את רוצה להכניס, ובוחרת מתפריט edit את פקודת ( paste into,(alt ctrl v

באילוסטרייטור:
בוחרת את שני האוביקטים כאשר האוביקט המכיל מעל, ולוחצת ctrl 7.

• הוסף לסימניות
תודה. עזרת לי מאד.

• הוסף לסימניות
בטח כבר גילית את זה לבד, אבל יש לפקודה הזאת באג קטן אך מעצבן: האובייקט שהכנסת פנימה לא מוותר על ה- BONDING BOX הגדול שלו, ולפעמים מפריע מאד לבחור אובייקטים אחרים בסביבה. ככל הידוע לי (גירסת CS3) אין לזה פתרון.
אם מישהו יגלה פטנט בעניין, אשמח לשמוע גם אני...

• הוסף לסימניות
כן. אם אם מבצעת את הקליפינג דרך חלון השכבות אין את הבחירה הזו. וזה מתבצע כך:
את שמה את כל האוביקטים הנכלאים ואת הכולא בשכבה.
הכולא הוא העליון.
בוחרת את כולם ולוחצת על הכפתור השמאלי ביותר בתחתית חלון השכבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;397778:
האובייקט שהכנסת פנימה לא מוותר על ה- BONDING BOX הגדול שלו, ולפעמים מפריע מאד לבחור אובייקטים אחרים בסביבה.

לקח להם די הרבה זמן לטפל בנושא הזה, אבל ב-CS4 הוא (סוף סוף) נפתר.

• הוסף לסימניות
זה מדהים לראות איך לוקח להם זמן לחקות את פריהנד.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
כשאני עושה clipping mask, נעלם לי האוביקט המכיל, יש אופציה להכניס אוביקטים אבל להשאיר את האוביקט המכיל המקורי כמו שהוא?

• הוסף לסימניות
הוא נעלם כי הוא הופך למסלול שמגדיר את האובייקטים שבתוכו
צריך לשכפל אותו לפני הקליפינג

לגבי לחקות את פריהנד...... נו......

(גילוי נאות - למדתי פריהנד לפני כ-8 שנים במסגרת לימודי גרפיקה, לפני פרוץ האילוס,
ומרוצה מאוד שאני לא צריכה יותר להביט לכיוון של התוכנה הזו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה